JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

stvarno ste sljepci ako ne vidite vrijednost ove dionice.

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

ma ne vidi ovdje nitko vise nista
ako se pocne vani urusavati
bojime se da ce crobex opet na 1200

Good artists copy. Great artists steal.

Evo izašlo i iščekivano izvješće….

Za gledaoce samo dobiti ista je povećana u odnosu na 1H lani skoro pa 6x….Sitnica…:-)

Međutim ono što se u izvješću nameće ja rapidan pad zaduženja….Ista su pokrili s novcem na računu…

Ono što je najbitnije je da u ova vremena nema bojazni za likvidnost ovog brodara….

Izgleda da JDPL-u bolje ide u krizi…

Smješno je da se ovo trguje na 0,44 Bv-a…

Nije to bilo teško za zaključit ako se malo bolje zna stanje u jdpl, no za vidjet je što nosi jesen, tada će se bolje znat kako će se uć u 2010-u. A ako se neko želi dočepati dobre firme onda i privatizacija dolazi u igru, bez obzira na svijetsku krizu, pogotovo ako se posloži struktura…

JDPL bi mogao ponoviti svibanjski rast i rasti bez obzira na ATPL jer dok je u svibnju ATPL stajala na 900 (zbog pada BPI koji je za nju bitan) JDPL je rastao od 130-180. Sada je ATPL oko buka a JDPL je ispod 0,50 buka, evo prilike i razloga (FI) da se taj nesrazmjer popravi i da se JDPL približi buku.

izvještaj je došao u nezgodnom trenutku, kada su Ameri jučer dobro zaronili, a vjerojatno će i danas….a i EU je čitava u crvenu…..
zato sam jučer i rekao ako mu FI bude dobar da ne mora značiti da će ga to lansirati odmah….

Evo i na businessu…

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=c60a54f4-3760-46cb-bbc2-d5c3062563aa&open=sec

izvještaj je došao u nezgodnom trenutku, kada su Ameri jučer dobro zaronili, a vjerojatno će i danas….a i EU je čitava u crvenu…..
zato sam jučer i rekao ako mu FI bude dobar da ne mora značiti da će ga to lansirati odmah….

Na to postoji odgovor mili nam analitičara…FI je već ugrađeno u cijenu

U pravu si kolega FI nije lansiralo JDPL odmah, ali će ga lansirati, zato je dobro da lansiranje krene s što više točke puno je bolje da uzleti 30% sa 195 već sa 175.

+ATPL-R-A
-+KOEI-R-A

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

dobro se držimo.

izgleda da ova glikosova tisućica dobro služi, da nema nje izgledalo bi dosta šuplje…..

hvala Glikos na podršci i na obrani Jdpl

New Report

Close