stvarno ste sljepci ako ne vidite vrijednost ove dionice.
ma ne vidi ovdje nitko vise nista
ako se pocne vani urusavati
bojime se da ce crobex opet na 1200
Evo izašlo i iščekivano izvješće….
Za gledaoce samo dobiti ista je povećana u odnosu na 1H lani skoro pa 6x….Sitnica…:-)
Međutim ono što se u izvješću nameće ja rapidan pad zaduženja….Ista su pokrili s novcem na računu…
Ono što je najbitnije je da u ova vremena nema bojazni za likvidnost ovog brodara….
Izgleda da JDPL-u bolje ide u krizi…
Smješno je da se ovo trguje na 0,44 Bv-a…
Nije to bilo teško za zaključit ako se malo bolje zna stanje u jdpl, no za vidjet je što nosi jesen, tada će se bolje znat kako će se uć u 2010-u. A ako se neko želi dočepati dobre firme onda i privatizacija dolazi u igru, bez obzira na svijetsku krizu, pogotovo ako se posloži struktura…
JDPL bi mogao ponoviti svibanjski rast i rasti bez obzira na ATPL jer dok je u svibnju ATPL stajala na 900 (zbog pada BPI koji je za nju bitan) JDPL je rastao od 130-180. Sada je ATPL oko buka a JDPL je ispod 0,50 buka, evo prilike i razloga (FI) da se taj nesrazmjer popravi i da se JDPL približi buku.
izvještaj je došao u nezgodnom trenutku, kada su Ameri jučer dobro zaronili, a vjerojatno će i danas….a i EU je čitava u crvenu…..
zato sam jučer i rekao ako mu FI bude dobar da ne mora značiti da će ga to lansirati odmah….
izvještaj je došao u nezgodnom trenutku, kada su Ameri jučer dobro zaronili, a vjerojatno će i danas….a i EU je čitava u crvenu…..
zato sam jučer i rekao ako mu FI bude dobar da ne mora značiti da će ga to lansirati odmah….
Na to postoji odgovor mili nam analitičara…FI je već ugrađeno u cijenu
U pravu si kolega FI nije lansiralo JDPL odmah, ali će ga lansirati, zato je dobro da lansiranje krene s što više točke puno je bolje da uzleti 30% sa 195 već sa 175.