Evo izašlo i iščekivano izvješće….
Za gledaoce samo dobiti ista je povećana u odnosu na 1H lani skoro pa 6x….Sitnica…:-)
Međutim ono što se u izvješću nameće ja rapidan pad zaduženja….Ista su pokrili s novcem na računu…
Ono što je najbitnije je da u ova vremena nema bojazni za likvidnost ovog brodara….
Izgleda da JDPL-u bolje ide u krizi…
Smješno je da se ovo trguje na 0,44 Bv-a…
izašlo izviješće…….hahahaha……
i šta čemo sad.
a ja govorih jučer ne prodavati……..
pa ovi jadroplov je avion s obzirom koliko love ima na računu……
ma prebrutalni su…….
a još kad uskoro zatreba novca najesen i poč. slijedeće godine što mislite tko će prvi u privatizaciju od ovih firmi šta čekaju u redu…..
napomenut ću još jednom nada to ništa neznači za ove padobrance što i dalje prodaju po 190 da bi eventualno kupili po180…..
NOMINALNA———-350
[lol] [tongue]
ajmo sad po bidu da uvalim i ovo što sam mislio u ULPL……..
kakvih pilota ovdije ima to je za nevjerovati…..
Ako mislite da će privatizacija ići ispod NOMINALE hahahaha
Ako mislite da će privatizacija ići ispod NOMINALE hahahaha
Tecaj ih je ubio, nista vise.
Inace je kvartal na nuli, mozda malo u plusu..
OK
Evo izašlo i iščekivano izvješće….
Za gledaoce samo dobiti ista je povećana u odnosu na 1H lani skoro pa 6x….Sitnica…:-)
Međutim ono što se u izvješću nameće ja rapidan pad zaduženja….Ista su pokrili s novcem na računu…
Kolega, pa nije to baš sjajno. Naročite ne RDG 2Q. Gubitak.
Bilanca je sjajna i uz možebitni rast prihoda i dobiti u 2H, ova dionica ima potencijala za rast. Sada je samo pitanje da li riskirati s kupnjom odmah ili malo pričekati "razvoj situacije".
Ono što je najbitnije je da u ova vremena nema bojazni za likvidnost ovog brodara….
Izgleda da JDPL-u bolje ide u krizi…
Smješno je da se ovo trguje na 0,44 Bv-a…
i šta čemo sad.
ma prebrutalni su…….
a još kad uskoro zatreba novca najesen i poč. slijedeće godine što mislite tko će prvi u privatizaciju od ovih firmi šta čekaju u redu…..
napomenut ću još jednom nada to ništa neznači za ove padobrance što i dalje prodaju po 190 da bi eventualno kupili po180…..
NOMINALNA———-350
[lol] [tongue]
Stavio sam tisućicu na bid, a sad razmišljam da stavim još jednu, FI je super a ima još puno razloga zbog čega treba vjerovati u ovu dionicu.
Tecaj ih je ubio, nista vise.
Inace je kvartal na nuli, mozda malo u plusu..
OK
Žalosno je da firmu koja od svojeg osnutka radi na deviznim tržištima, ubije tečaj.
Tvrtka Jadroplov u prvom je ovogodišnjem polugodištu ostvarila višestruko povećanje neto dobiti na 22,51 milijun kuna, vidljvo je iz financijskog izvješća objavljenog na Zagrebačkoj burzi.
Ukupni su prihodi iznosili 131,04 milijuna kuna te su manji u odnosu na isto prošlogodišnje razdoblje za 39,09 posto. Ukupni su rashodi smanjeni 48,52 posto na 108,53 milijuna kuna. U međuizvještaju poslovodstva se navodi da je u trenutku pisanja izvješća tržište stabilno, iako ne na zadovoljavajućim razinama, a svi brodovi grupe su zaposleni u skladu s prilikama na tržištu. Bez obzira na nagli pad vozarina koncem 2008. i početkom 2009. godine ni jedan unajmitelj nije otkazao ugovor zaključen prije nastupa recesije, stoji u komentaru.
Također se ističe da već duže vrijeme društvo imao visoku razinu likvidnosti, te je relativno spremno dočekalo svjetsku financijsku krizu. U redovnom poslovanju je prisutan rizik promjene tečaja, i to naročito američkog dolara, jer se gotovo svi prihodi izražavaju u toj valuti.
[thumbsup]
i šta čemo sad.
ma prebrutalni su…….
NOMINALNA———-350
[lol] [tongue]
Stavio sam tisućicu na bid, a sad razmišljam da stavim još jednu, FI je super a ima još puno razloga zbog čega treba vjerovati u ovu dionicu.
[/quote]
Bolje da staviš , jer ovo mi ne miriše na dobro