Pričao sam jučera s jednim kapetanom na Izraelskom kontejnerašu…U zadnje vrijeme malo rade, da ih ima gomila u Singapurskoj luci na dokovanju, a kaže da dobro ide brodovima za rasute terete a inače su i skuplji kod prevoza..Hoću reći da je ATPL ipak prvi izbor.
Većina ljudi se na burzi ponaša kao i na forumu ili dijeli kečeve ili stotke, u prijevodu ili panika (kečevi) ili euforija (stotke), ajmo se ljudi ponašati razumnije, uravnoteženo i bit će nam svima bolje. Na burzi ćemo imati bolji rezultat a na forumu kvaliteniju komunikaciju i veće zadovoljstvo sudjelovanja.
Ima li neko info da li je Ist prodan, ili se čeka novogradnja za zamjenu?
U finalu su.
Pričao sam jučera s jednim kapetanom na Izraelskom kontejnerašu…U zadnje vrijeme malo rade, da ih ima gomila u Singapurskoj luci na dokovanju, a kaže da dobro ide brodovima za rasute terete a inače su i skuplji kod prevoza..Hoću reći da je ATPL ipak prvi izbor.
Ali jdpl kontejneraši nisu stajali cijelo ovo vrijeme, bez obzira na situaciju. E sad dali su rentabilni to neznam. U izvješću za 1Q, uprava je rekla da su svi ugovori ostali, i da im najmoprimci nisu otkazali ugovore…
Ali jdpl kontejneraši nisu stajali cijelo ovo vrijeme, bez obzira na situaciju. E sad dali su rentabilni to neznam. U izvješću za 1Q, uprava je rekla da su svi ugovori ostali, i da im najmoprimci nisu otkazali ugovore…
[/quote]
Tako je ali jedan istice mislim za mjesec dva i ne vidim gdje ga zaposliti da donosi novac. Bila je spominjana varijanta prodaje ovog sta uskoro istice.
Cekam vas da mi prodate,na bidu sam navalite [thumbsup]
nisi li jučer preklinjao 180 da ti daju. ako ćeš tako spuštati ljestvicu teško da ćeš unutru ikad [lol]
nisi li jučer preklinjao 180 da ti daju. ako ćeš tako spuštati ljestvicu teško da ćeš unutru ikad [lol]
[/quote]
Pogledaj moj post,rekao sam jucer da sam kupijo po 180+,a da cu danas probat uzet ispod 180 AKO MOZE,a ocito nece ic pa cu najvjerovatnije potegnut.
[/quote]
Tako je ali jedan istice mislim za mjesec dva i ne vidim gdje ga zaposliti da donosi novac. Bila je spominjana varijanta prodaje ovog sta uskoro istice.
[/quote]
Koliko se može dobiti sada za njega cca 4-5 milja. To i nije loše s obzirom da je nerentabilan…
TNPL izbacila puno lošije izvješće, pad prihoda i dobiti… Mislite li da neće slično biti i s ostalim brodarima?
Cekam vas da mi prodate,na bidu sam navalite [thumbsup]
Ako vidima da potpora popušta i cijena ode ispod 175 kn, ja iskrcavam sav JDPL po bidu tako da ćeš se fino nakrcati jer ga imam dosta. [tongue]