JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

još ćemo mi u plus kolega anricome – vidjet ćeš [thumbsup]
ja sam danas još malo kupio…

sumnjam kolega ,preveliki rast se desio u par dana

veliki da, preveliki – ne
ajde pričekajmo malo… [cool]

Vidim da traje još natjecanje među forumašima, da li će gore, da li će dole…

Ajdmo okrenuti priču, ovako, ja mislim da će za mjesec dana, dakle do 17.8. dionica biti minimalno 250 kuna. Dakle, cca 30% na ovu cijenu. Dakle, ako sam u pravu, tko sada proda izgubio je 30% odnosno tko kupi zaraditi će daljnjih 30%.

Meni se čini to dobra zarada, mada kad se uzme gdje je bila- smješno.

prema bdi futursima i ovom izvještaju o ugovorima koji se sklapaju danas, BDI bi danas trebao i minus

Danas opaki igraču vuku poteze, u tijeku je strateško preslagivanje blokova i pozicioniranje na nemirne vode. Najveća transakcija 69.300 kuna [rolleyes]

Vidim da traje još natjecanje među forumašima, da li će gore, da li će dole…

Ajdmo okrenuti priču, ovako, ja mislim da će za mjesec dana, dakle do 17.8. dionica biti minimalno 250 kuna. Dakle, cca 30% na ovu cijenu. Dakle, ako sam u pravu, tko sada proda izgubio je 30% odnosno tko kupi zaraditi će daljnjih 30%.

Meni se čini to dobra zarada, mada kad se uzme gdje je bila- smješno.

A možda i ne. Ako si tako siguran, podigni kredit, povuci novce odakle god znaš i kupuj. Za mjesec dana zarada od 30%, pa prodaš i obogatiš se…

Bez brige,ja samo do grla unutra.

tome jako tješi

tome jako tješi

haha [thumbsup]

ameri bi danas mogli zaroniti ,još da vidimo bdi

ajde se kolega počni pakovati za godišnji i lipo s eopusti, šta si tako zapeo za JDPL da ga srušiš….pusti ga neka mirno plovi….. [wink]

New Report

Close