Tko misli ovde trejdat taj ce ostat kratkih rukava.
kako stvari stoje – mislim vozarine, MACD, EU, USA, FUTURES, sentiment…, sutra je rasturačina. [thumbsup]
Imali li kakvih info. o izvještaju? Procjena 2Q?
Kakve će implikacije na imovinu imati istek ugovora za Zrin i Pride koji istjeću 2010 .g. jel se u fin. izvješću navodi da će istekom ugovora brod i formalno postaje vlasništvo Društva bez bilo kakvih opterećenja ( hipoteka, zabilježba…. )?
ljudi još niste skužili da treba maknut naloge sa prodaje…….
Pokupit će ih ovi s kupnje 🙂 Idemoooooooooooooo ….
sutra je očigledna rasturačina
kao što sam rekao jučer ,znači došli smo do vrha piramide i sad možemo lagano na drugu stranu
ameri povečavaju minus ,a mogao bdi lagano prokrenuti trend.Šišanje ovaca je počelo sa jučerašnjim danom
Imali li kakvih info. o izvještaju? Procjena 2Q?
Kakve će implikacije na imovinu imati istek ugovora za Zrin i Pride koji istjeću 2010 .g. jel se u fin. izvješću navodi da će istekom ugovora brod i formalno postaje vlasništvo Društva bez bilo kakvih opterećenja ( hipoteka, zabilježba…. )?
Namam informacija o izvještaju, ali sudeći po svemu- intervju, stanje tržišta,prodaja broda- trebalo bi biti dobro, u okivirima prošlog, dakle kumulativno + 50 mil kuna dobiti.
Istina je da će navedeni brodovi postati vlasništvo JDPL bez opterećenja itd, ali i da je otkup vršen putem leasinga. Dakle, istekom brodovi postaju vlasništvu JDPL i vode se u njegovim knjigama, smanjuju se obveze jer nema leasinga više. Osobno vjerujem čak i da je dio vozarina išao PD-u kao neki benefit u svemu tome, jer je koliko mi se čini PD upravljao istima, bar tako piše na PD stranicama. Sve u svemu, pozitivno!