Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
kad se objavljuje BDI
poslije 14:00
kad se objavljuje BDI
Kad se pojavi tisućica na asku [lol]
zvone101, 15.07.2009. u 11:52
ANRICOM
ja zaradio za jedno dobro ljetovanje 17 oookn u jednom danu ,živjela Kosorica i ovakva recesija.Odo sutra na more vidimo se za 10 dana bye
ja zaradio za jedno dobro ljetovanje 17 oookn u jednom danu ,živjela Kosorica i ovakva recesija.Odo sutra na more vidimo se za 10 dana bye
jučer kupio i danas prodao…
a ti si kočio rast… [lol]
jope,
a za koliko će ga ponovno kupiti………možda će se istopiti tih 17 000 kn prilikom ponovne kupovine….
a možda je piramida došla do vrha
Danas će u blokadu garantirano, po mojem razmišljanju, tako da vjerujem da piramida ima zdrave temelje da bude neboder a ne piramida. Kako je znao jednom davno reći kolega Goldensurferfromcroatia, tko ga se sjeća, napravljeni su šalunzi za rast.
cipp,
Danas će u blokadu garantirano, po mojem razmišljanju, tako da vjerujem da piramida ima zdrave temelje da bude neboder a ne piramida. Kako je znao jednom davno reći kolega Goldensurferfromcroatia, tko ga se sjeća, napravljeni su šalunzi za rast.
Nema šalunga kolega kad je medvjeđe tržište…
jope,
a za koliko će ga ponovno kupiti………možda će se istopiti tih 17 000 kn prilikom ponovne kupovine….
a možda je piramida došla do vrha
[/quote]
to si neki dan govorio i opet si ušao ali po višim cijenama ako računaš koliko nisi uprihodio da si samo pričekao može biti da si mogao zaraditi + 50.000 [thumbsup]
cipp,
Nema šalunga kolega kad je medvjeđe tržište…
[/quote]
Ima ima.