JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Prosto mi dođe žao ovih koji su prodavali ispod 180. Sutra nazad. Jedino žalim i sebe jer nisam danas bio doma da ovo doživim [cry]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Prosto mi dođe žao ovih koji su prodavali ispod 180. Sutra nazad. Jedino žalim i sebe jer nisam danas bio doma da ovo doživim [cry]

U kom smislu..Da budeš na bidu…A kako si siguran da se već sutra vraćamo

Uvijek sam optimista i vjerujem da će se JDPL i ostali brodari oporaviti, ali ne sutra ni ovaj tjedan, jer BDI je ponovo okrenuo u silazni trend i niska je likvidnost. Ovaj tjedan bi za CROBEX i za brodare bio bi uspjeh da se zaustavi pad i da se stabilizira na ovim razinama, a pravi oporavak očekujem tek u kolovozu. Burza u zadnjih pola godine ima slijedeće trendove, a to su kraj prosinca i siječanj rast, zatim veljaća i ožujak pad, pa travanj i svibanj rast, lipanj je bio opet pad koji se očito nastavlja i u srpnju i za očekivati je da će kolovoz i rujan biti oporavak.

kako to …bdi raste …europa se zeleni
a JDPL u minusu

onda kakve veze ima BDI sa našim brodarima?
ima ..ali samo kada pada …..onda naši brodari padaju slobodnim padom

Ivo nas je zahebo ito dobro,pada cjela burza.
[/quote]
Nas nije ali tebe vidim je! Naletio si na jačeg drukera a ? Bliži se petak a target od 220 ne možeš ni teleskopom vidit [tongue]

ja se stavio ispod 170kn ,malo sam ipak prenisko procijenio da će prodavatelji prodavati svoje dionice

Nije dosta što smo jučer zbog blokade
zaostali 7% za ATPL
nego još danas klipšemo na nižoj cijeni !!!

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

JDPL je pao i ovako više od ostalih trebao bi rasti a ne pasti
makar vi o tome sanjali BDI ide gore a JDPL baš nije vezan uz Hrvatsku..

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Dobro je, uplovljavamo u mirnije vode, nema veze što sam razljutio moderatore [lol]

panika radi svoje,za to nema i ne treba nikakav bdi niti stanje stranih brodara sve pada pa zato pada i jdpl

JDPL je pao i ovako više od ostalih trebao bi rasti a ne pasti
makar vi o tome sanjali BDI ide gore a JDPL baš nije vezan uz Hrvatsku..

To što nije vezan smo osijetili jučer

pojavi se ovih 1000kom. i nastane sveopćea panika ,to izgleda jomii prodaje po 170kn a danas kupovao po 175

pojavi se ovih 1000kom. i nastane sveopćea panika ,to izgleda jomii prodaje po 170kn a danas kupovao po 175
Ne nisam nista kupovo,a kad budem javim ti,a evo ti sanse ispod 170 da uletis

New Report

Close