JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ako bude kao sto sam i najavijo post prije,da u ovom tjednu cjena bude 240–245,a mislim da hoce,e onda cu dat target koji ce biti ispunjen krajem ovoga mjeseca,mislim da ce 2q biti hm jako jako dobar,mozda i iznad ocekivanja,ali otom potom,pricekajmo prvo kraj tjedna,mislim da ce se mnogima osmjeh malo vratit [cool].

A na osnovu cega ocekujete jako dobar 2q? Koliko se sjecam FI za 1Q, dobit je u najvecoj mjeri bila rezultat pozitivnih tecajnih razlika… U 2Q mozemo ocekivati negativne tecajne razlike. Također, ugovori mogu biti samo losiji (osim mozda nekog kratkorocnog izuzetka na spotu). Npr. Trogir je do ozujka plovio po starom TC, mislim 3-4 puta vecem nego sto je po isteku mogao biti zakljucen. Imam JDPL vec dugo, ali ne ocekujem spektakularan FI za 2Q, tj. ocekujem gubitak, ali nadam se ne prevelik.
[/quote]
nemaš ti jdpl kolega

šta je s ovom dionicom, ni jedan post danas, čak ni da neko napiše da je danss skočio BDI i da će sutra opet skočiti

Ja sam bijo napiso post,ali me je vjeko 2 puta briso,naravno sa razlogom,a reko sam da vidim u ovom tjednu cijenu dionice oko 240–245 kuna,to mislim jer ce po meni BDI potegnut preko 4000,a i TK u svjetu nagovjescuju dobar tjedan,prosli sam put pogodijo target,nadam se da cu i ovaj put pogoditi,vjeko nadam se da ces odobrit ovaj post.
[/quote]
Kolege, čuvajte novce, ovo smrdi!!

JDPL pao ATPL rasla 3% po srednjoj cijeni.. [bye]

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

ovaj JDPL je postao predvidiv, kad BDI pada, padne i JDPL na 185-190 kn, kad poraste BDI, onda skoči i JDPL na 210-220 kn iako ga ovaj puta možda nategnu i na 230 kn, tko zna

moji postovi nisu investicijski savjeti niti poziv na kupnju ili prodaju dionica!!

30.06
TROGIR
Ship Name TROGIR
DWT 44,382
Built 2001
Flag CRT
Draft 11,50
TCT 44,382 01 29/6-1/7 USD 15,000 DAILY VIA SE ASIA INT NICKEL ORE CNR

mogao bi Bdi potegnuti narednih dana

Baltic Dry + 23 poeng (0,6 %) 3.757

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Moja su ocekivanja da ce preko 4000, danas je dan obiljezijo pad gradjevinara i medijski spekulacija oko IGH i INGR-R-A,da nije toga bilo tziste bi dobro povuklo,ali BDI okrece trend,i TK u svjetu polako idu gore, opet ce brodari sve povuc u ovom tjednu, JDPL-R-A ce preko 200 mozda vec i sutra.

Moja su ocekivanja da ce preko 4000, danas je dan obiljezijo pad gradjevinara i medijski spekulacija oko IGH i INGR-R-A,da nije toga bilo tziste bi dobro povuklo,ali BDI okrece trend,i TK u svjetu polako idu gore, opet ce brodari sve povuc u ovom tjednu, JDPL-R-A ce preko 200 mozda vec i sutra.
[/quote]
Vidim da ti se skratio tjedan a bogami i target [lol]

IST prodan prošli tjedan

When wealth is lost, nothing is lost; when health is lost, something is lost; when character is lost, all is lost. ~Billy Graham

Dobra večer, mislim da će naš "Ist" na prodaju (a ne u scrap) vrlo,vrlo brzo! [thumbsup] [lol]

jedva sam iskopao ovaj moj post od 01.06 a evo malibu i potvrdio sad!
hvala malibu na info, sad bi i 2Q mogao biti na nuli

[thumbsup] [thumbsup]

IST prodan prošli tjedan

je prvi moj brod u zivotu kao treci casnik ,vidio sam peristila skoro je gotov ,nadgradje sve postavljeno

New Report

Close