Ako bude kao sto sam i najavijo post prije,da u ovom tjednu cjena bude 240–245,a mislim da hoce,e onda cu dat target koji ce biti ispunjen krajem ovoga mjeseca,mislim da ce 2q biti hm jako jako dobar,mozda i iznad ocekivanja,ali otom potom,pricekajmo prvo kraj tjedna,mislim da ce se mnogima osmjeh malo vratit [cool].
A na osnovu cega ocekujete jako dobar 2q? Koliko se sjecam FI za 1Q, dobit je u najvecoj mjeri bila rezultat pozitivnih tecajnih razlika… U 2Q mozemo ocekivati negativne tecajne razlike. Također, ugovori mogu biti samo losiji (osim mozda nekog kratkorocnog izuzetka na spotu). Npr. Trogir je do ozujka plovio po starom TC, mislim 3-4 puta vecem nego sto je po isteku mogao biti zakljucen. Imam JDPL vec dugo, ali ne ocekujem spektakularan FI za 2Q, tj. ocekujem gubitak, ali nadam se ne prevelik.
[/quote]
nemaš ti jdpl kolega
šta je s ovom dionicom, ni jedan post danas, čak ni da neko napiše da je danss skočio BDI i da će sutra opet skočiti
Ja sam bijo napiso post,ali me je vjeko 2 puta briso,naravno sa razlogom,a reko sam da vidim u ovom tjednu cijenu dionice oko 240–245 kuna,to mislim jer ce po meni BDI potegnut preko 4000,a i TK u svjetu nagovjescuju dobar tjedan,prosli sam put pogodijo target,nadam se da cu i ovaj put pogoditi,vjeko nadam se da ces odobrit ovaj post.
[/quote]
Kolege, čuvajte novce, ovo smrdi!!
ovaj JDPL je postao predvidiv, kad BDI pada, padne i JDPL na 185-190 kn, kad poraste BDI, onda skoči i JDPL na 210-220 kn iako ga ovaj puta možda nategnu i na 230 kn, tko zna
30.06
TROGIR
Ship Name TROGIR
DWT 44,382
Built 2001
Flag CRT
Draft 11,50
TCT 44,382 01 29/6-1/7 USD 15,000 DAILY VIA SE ASIA INT NICKEL ORE CNR
mogao bi Bdi potegnuti narednih dana
Moja su ocekivanja da ce preko 4000, danas je dan obiljezijo pad gradjevinara i medijski spekulacija oko IGH i INGR-R-A,da nije toga bilo tziste bi dobro povuklo,ali BDI okrece trend,i TK u svjetu polako idu gore, opet ce brodari sve povuc u ovom tjednu, JDPL-R-A ce preko 200 mozda vec i sutra.
Moja su ocekivanja da ce preko 4000, danas je dan obiljezijo pad gradjevinara i medijski spekulacija oko IGH i INGR-R-A,da nije toga bilo tziste bi dobro povuklo,ali BDI okrece trend,i TK u svjetu polako idu gore, opet ce brodari sve povuc u ovom tjednu, JDPL-R-A ce preko 200 mozda vec i sutra.
[/quote]
Vidim da ti se skratio tjedan a bogami i target [lol]
IST prodan prošli tjedan
Dobra večer, mislim da će naš "Ist" na prodaju (a ne u scrap) vrlo,vrlo brzo! [thumbsup] [lol]
jedva sam iskopao ovaj moj post od 01.06 a evo malibu i potvrdio sad!
hvala malibu na info, sad bi i 2Q mogao biti na nuli
[thumbsup] [thumbsup]
IST prodan prošli tjedan
je prvi moj brod u zivotu kao treci casnik ,vidio sam peristila skoro je gotov ,nadgradje sve postavljeno