Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
samo Vi čekajte [rolleyes]
i ja čekam ali na prodaju po 750. [thumbsup]
[/quote]
Ja čekam prodaju na 500, malo sam skromniji. Ali zašto nebi prije nadokupio po 160?
[/quote]
onda dobro… [rolleyes]
ako ode na 170 i ja ću ako ne i prije.
Samo što bi ovoga puta mogla ići puno niže od 170. [undecid]
POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA
teško da će niže???
Ne bih zelio kvariti zabavu ali ja sam JDPL ne tako davno kupovao po 90 kn!
Malo opreza mozda…
Ak ode na 150 prodajem ATPL i IGH, ak ode ispod 100 prodajem kuću na moru [thumbsup]
PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!
Ak ode na 150 prodajem ATPL i IGH, ak ode ispod 100 prodajem kuću na moru [thumbsup]
bolje ti je da požuriš sa nalozima
Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.
Ta kuća ti je ionako višak,zapravo je trošak,povrat na kapital nikakov.
obožavam strvine-posebno ovce
Ta kuća ti je ionako višak,zapravo je trošak,povrat na kapital nikakov.
[/quote]
Neka nje [wink] dok je nafta iznad 35, BDi iznad 1000, a Kina gladna sirovina…
Osim toga, vrijednost i rizik pri ulaganju joj ne opada za razliku od banaka tj. nekih država…
Možda su naše dionice poput nekretnina početkom devedesetih ?
PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!
Kolega glikos1 samo sam skeptičan s obzirom da je kolega jomiii prognozirao rast barem do 250 krajem tjedna a da je po bdi-u odavno bi već bili na puno višim granicama. Kolega jomiii je za sad radio puno bolje nego bdi pa u ponedjeljak se nadam da će se očekivanja ispunit i da će se target doseći. Ako nebude tako i krenemo down mali su ipak zipušili a i ja s njima!!
Sretno sutra [pray]
Kolega former91, nisi pogriješio što si investirao u JDPL, danas svi padaju, ali ćim se popravi sentiment JDPL će najviše rasti od svih likvidnih dionica, uz to BDI radi za nas, a spekulacije oko dividende za ATPL mogle bi dodatno popraviti raspoloženje na burzi za cijeli brodarski sektor.
Dobro si investirao i sada budi strpljiv da ubereš plodove.
[/quote]
Ja sam poduže u jdpl-u i to samo zbog sentimenta i želio bi da ona postane jedna od jačih a moje su prognoze , koje sam više puta postao, da će jdpl isploviti iz krize bolje nego drugi. Ostaje da budemo strpljivi i nadam se očevici istog.
[thumbsup]
Što se tiče plodova šparuge su prošle, na redu su trešnje…. [lol]