Što je manje takvih brzih na okidaču likova to će dionica biti stabilnija… Govorim i o rastu i o padu. U svijetu rjetko koja nevera može srušiti u jednom danu dionicu preko 10% (ili dignuti). Kod je to postala svakodnevica. Na Atpl i jdpl jučer je najviša i najniža cijena bila cca 1/5 vrijednosti dionice, alo jednu petinu u jednom danu. Što je moglo smanjiti vrijednost jedne brodarske tvrtke u jednom danu 1/5 njezine vrijednosti…
Kada je bdi u prošlom kvartalu bio puno puno lošiji uprava jdpl-a je stvarala dobit. Sklapanje dugoročnih ugovora pokazalo se kod jdpl pun pogodak. A nemojmo zaboraviti niti realnu knjigovodstvenu vrijednost dionice koja je po mojoj skromnijoj procjeni skoro duplo veća od trenutne cijene dionice…
Top bid CIJENA KOLIČINA
202,77 10
200,00 6
198,98 200
190,02 300
187,03 50
181,00 250
180,35 76
180,00 300
176,20 100
174,00 50
ne stoji nam jdpl baš sjajno, viditi ćemo do deset hoće li biit nešto bolje…..
Da još nadodam naše/vaše fenomenalne tbfovce
Mozak ti masiran, psihologija je zakon
Reklamom budin tvoj primarni nagon
Koriste me zato gola ženska tila
A uz sex mi je mila i obiteljska idila
Totalna san pila, od tebe pravin debila
Sada san crven, lani bija san lila
Tvoja psiha je predmet korekcija
Šta čekaš?! Stigla je nova kolekcija!
Mi praznimo police i punimo kolica
I osmijeh blista s naših lica
Cijena je niska, totalno sniženje
Ovo je akcija za naše smirenje
Kako se osjeća prijatelj prijateljevog prijatelja danas kada je mogao prodati po npr. 200 a prodao jučer po barem 5% manjoj cijeni???
hm…
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=03fc4ada-9083-4709-a2b4-04096a956a6b&open=sec
Ovo su dobre vijesti za oporavak, a ne bdi
Zato što je oštro raslo kao i bdi.
Bdi ide danas dolje a vrlo vjerojatno i slijedeći tjedan.
Neću biti bezobrazan ako kažem da očekujem pad jdpl .
Pa što mislite da se bezveze prodavalo protekla dva dana.
Moja mišljenje natrag do 160.(nije druk) Pa neka svatko svati kako ga volja ipak je rast od 180 % u mjesec i pol previše.
pozdrav i mome voljenome jadroplovu, vidimo se opet, možda i za koji dan….
……….ulaz je bio na 94, za ovaj put dosta,,,,,
Zašto sad ide dolje?
Ajmo, da čujem…
Zato jel svi prodaju…
Eto i ja još danas malkice ubo po 202 da podebljam količinu, iako sam si digao prosjek…., nisam mogao odoliti…, gledao sam kod brokera kako tone do 195 i skoro sam ga tu i čapio (no čekao sam da vidim oće li proparati do 190 i pobježe) no ima tako brzih likova da je to za nevjerovati…
vidjet ćemo do koliko će danas "proparati" [bye]