JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kupnja je počela.
200 kuna za JDPL je ipak sramotno mala cijena a do pozitivne blokade ipak ima 20% zarade. [thumbsup]

Nemože doći do pozitivne blokade. Danas je već blokada bila…

Kupnja je počela.
200 kuna za JDPL je ipak sramotno mala cijena a do pozitivne blokade ipak ima 20% zarade. [thumbsup]

mene poklopilo po 198 [thumbsup]

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

Eto i ja još danas malkice ubo po 202 da podebljam količinu, iako sam si digao prosjek…., nisam mogao odoliti…, gledao sam kod brokera kako tone do 195 i skoro sam ga tu i čapio (no čekao sam da vidim oće li proparati do 190 i pobježe) no ima tako brzih likova da je to za nevjerovati…

Eto i ja još danas malkice ubo po 202 da podebljam količinu, iako sam si digao prosjek…., nisam mogao odoliti…, gledao sam kod brokera kako tone do 195 i skoro sam ga tu i čapio (no čekao sam da vidim oće li proparati do 190 i pobježe) no ima tako brzih likova da je to za nevjerovati…

Ovaj post mi je pomogao da donesem odluku..ja u nedoumici dali da po toj cijeni prodam a Vi se veselite jer ste ju ulovili…čudni smo mi ljudi.

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

e sada opet povuci potegni do 300

obožavam strvine-posebno ovce

Ovo je grozno danas ali ja sam optimist, u 14:15 BDI će nam pomoći u 15 i 30 MALO NAS MOŽDA POGURAJU AMERI i evo nas nazad.

Mislim da bu bdi u korekciju, previše je rasao u zadnji tjedan dana…

Kao sto sam i najavijo,jeli me tko posluso??????????????????

e sada opet povuci potegni do 300

Misliš do 100 🙂

Baltic Exchange Dry Index TM 4093 (DOWN 198)

Ovaj post mi je pomogao da donesem odluku..ja u nedoumici dali da po toj cijeni prodam a Vi se veselite jer ste ju ulovili…čudni smo mi ljudi.
[/quote]

Svaka čast na prodaji tako "visoko", a jučer se moglo još po 250…, tad je trebalo donijeti odluku…, mogu samo zamisliti kako se osjećaju oni koji su kupovali na 250…, ako se nisu rasprodali…, čekati će neko vrijeme da ovo ludilo od rasprodaja završi…

Kao sto sam i najavijo,jeli me tko posluso??????????????????

Svaka čast, eh da sam te barem poslušao.
Ništa, čekat dok se ne smiri situacija. Najgore je prodavat u panici, a još jučer sam mogao prodat po 250 kn (bila mi je prejeftina) [angry]

Najnepoštenija stvar u životu njegov je kraj. Mislim, život je težak. I oduzme ti dosta vremena. I što dobiješ na kraju? Smrt. To je, kao, neki bonus?! Uvjeren sam da je životni ciklus okrenut naopačke. Smrt bi trebala biti na početku. Potom slijedi život u staračkom domu iz kojeg te izbace jer si bio prezdrav. Onda počneš raditi tako što prikupiš mirovinu i već prvi dan na poslu dobiješ zlatni sat. Potom radiš četrdeset godina, dok ne postaneš dovoljno mlad za uživanje u mirovini. Piješ puno alkohola, ideš s tuluma na tulum i polako se pripremaš za srednju školu. Onda slijedi osnovna škola, postaješ klinac, igraš se i nemaš nikakvih odgovornosti u životu. Potom si malo dijete, pa beba, vraćaš se unutra i devet mjeseci lebdiš dok te grije najluksuznije centralno grijanje, kupka, a hrana stiže kroz cjevčicu. I kraj dočekaš jednim fantastičnim orgazmom!!! Amen.[color=blue][/color]

… CROBEX je tijekom svibnja porastao 34,5 posto što je podatak nevjerojatan sam po sebi. U usporedbi s razvijenijim zapadnim tržištima to je skok nekoliko puta veći.
… i onda, eto ti dividende HT-a, i institucionalni ivestitori su se vratili u utakmicu na velika vrata. Kao prije dvije-tri godine, cijene su se počele nabijati, kao i tada, bez vidljivog kriterija. Čak i tamo gdje je bilo povoda, kao u slučaju brodarskih izdanja, počelo se prtjerivati pa je primjerice Jadroplov u nekoliko tjedana udvostručio tržišnu kapitalizaciju. Nema sumnje da se dobar dio dionica negdje početkom proljeća mogao nazvati jeftinim. Danas to više nije slučaj, i jednostavno su ljudi krenuli unovčiti ono što su "zaradili".
… Bit će još ovakvih padova kao posljednja dva dana. Važno je samo ne podleći panici, kao ni euforiji kojom je velika većina podlegla prošlih nekoliko tjedana. Najteže se otrijezniti nakon velikog pijanstva. Bojim se da će ovaj mamurluk ipak malo potrajati.
Autor/izvor: Siniša Malus/seebiz

p.s. bilo bi ok da se forumaši s hipertrofiranim egom povuku s javne scene i polemiziraju in prive …
što se trubljenja o utjecaju bdi na ovaj pad atpl tiče, zaključak je da su zalutali na burzu. zašto je zse pukao ko’ balon od sapunice jasno je i mojoj punici … :))

New Report

Close