Kupnja je počela.
200 kuna za JDPL je ipak sramotno mala cijena a do pozitivne blokade ipak ima 20% zarade. [thumbsup]
Nemože doći do pozitivne blokade. Danas je već blokada bila…
Kupnja je počela.
200 kuna za JDPL je ipak sramotno mala cijena a do pozitivne blokade ipak ima 20% zarade. [thumbsup]
mene poklopilo po 198 [thumbsup]
Eto i ja još danas malkice ubo po 202 da podebljam količinu, iako sam si digao prosjek…., nisam mogao odoliti…, gledao sam kod brokera kako tone do 195 i skoro sam ga tu i čapio (no čekao sam da vidim oće li proparati do 190 i pobježe) no ima tako brzih likova da je to za nevjerovati…
Eto i ja još danas malkice ubo po 202 da podebljam količinu, iako sam si digao prosjek…., nisam mogao odoliti…, gledao sam kod brokera kako tone do 195 i skoro sam ga tu i čapio (no čekao sam da vidim oće li proparati do 190 i pobježe) no ima tako brzih likova da je to za nevjerovati…
Ovaj post mi je pomogao da donesem odluku..ja u nedoumici dali da po toj cijeni prodam a Vi se veselite jer ste ju ulovili…čudni smo mi ljudi.
Ovo je grozno danas ali ja sam optimist, u 14:15 BDI će nam pomoći u 15 i 30 MALO NAS MOŽDA POGURAJU AMERI i evo nas nazad.
Mislim da bu bdi u korekciju, previše je rasao u zadnji tjedan dana…
e sada opet povuci potegni do 300
Misliš do 100 🙂
Ovaj post mi je pomogao da donesem odluku..ja u nedoumici dali da po toj cijeni prodam a Vi se veselite jer ste ju ulovili…čudni smo mi ljudi.
[/quote]
Svaka čast na prodaji tako "visoko", a jučer se moglo još po 250…, tad je trebalo donijeti odluku…, mogu samo zamisliti kako se osjećaju oni koji su kupovali na 250…, ako se nisu rasprodali…, čekati će neko vrijeme da ovo ludilo od rasprodaja završi…
Kao sto sam i najavijo,jeli me tko posluso??????????????????
Svaka čast, eh da sam te barem poslušao.
Ništa, čekat dok se ne smiri situacija. Najgore je prodavat u panici, a još jučer sam mogao prodat po 250 kn (bila mi je prejeftina) [angry]
… CROBEX je tijekom svibnja porastao 34,5 posto što je podatak nevjerojatan sam po sebi. U usporedbi s razvijenijim zapadnim tržištima to je skok nekoliko puta veći.
… i onda, eto ti dividende HT-a, i institucionalni ivestitori su se vratili u utakmicu na velika vrata. Kao prije dvije-tri godine, cijene su se počele nabijati, kao i tada, bez vidljivog kriterija. Čak i tamo gdje je bilo povoda, kao u slučaju brodarskih izdanja, počelo se prtjerivati pa je primjerice Jadroplov u nekoliko tjedana udvostručio tržišnu kapitalizaciju. Nema sumnje da se dobar dio dionica negdje početkom proljeća mogao nazvati jeftinim. Danas to više nije slučaj, i jednostavno su ljudi krenuli unovčiti ono što su "zaradili".
… Bit će još ovakvih padova kao posljednja dva dana. Važno je samo ne podleći panici, kao ni euforiji kojom je velika većina podlegla prošlih nekoliko tjedana. Najteže se otrijezniti nakon velikog pijanstva. Bojim se da će ovaj mamurluk ipak malo potrajati.
Autor/izvor: Siniša Malus/seebiz
p.s. bilo bi ok da se forumaši s hipertrofiranim egom povuku s javne scene i polemiziraju in prive …
što se trubljenja o utjecaju bdi na ovaj pad atpl tiče, zaključak je da su zalutali na burzu. zašto je zse pukao ko’ balon od sapunice jasno je i mojoj punici … :))