Kakva je prognoza za sutra?
do 200kn, pa dolje na 174,79, pa onda opet gore na 198, i na kraju betoniranje na 193,14… [lol]
kako itko može znat šta će biti sutra? svakoga je iznenadio prošlotjedni rast…dosta njih se iskrcala na razinam od 150kn jer su mislili da je to to, ali…burza nas je opet sve iznenadila…
do 200kn, pa dolje na 174,79, pa onda opet gore na 198, i na kraju betoniranje na 193,14… [lol]
kako itko može znat šta će biti sutra? svakoga je iznenadio prošlotjedni rast…dosta njih se iskrcala na razinam od 150kn jer su mislili da je to to, ali…burza nas je opet sve iznenadila…
[/quote]
Iznenadila je one koji su iskakali iz jurećeg vlaka.
[/quote]
Iznenadila je one koji su iskakali iz jurećeg vlaka.
[/quote]
jeste…ali i nas koji smo jos uvijek unutra…jdpl vrijedi puno vise nego sadasnja cijena, to svi znamo….ali moramo svi priznat da je ovakav nagli rast sve nas iznenadio….vecina ide na logiku: uzet 15% u dan-dva i amen….
I još nešto. Ako je ovo nagli rast, kakav je onda na hdel-u. lkri, vdkt…..još jednom, ne budite smiješni.
A danas i naredni dana kada potegnu brodari bice opet oni koji ce lupat glavom i govoriti pa opet rano proda————————————————Od važnijih vijesti još se izdvaja da su Rio Tinto i Nippon Steel postigli dogovor o isporukama željezne rudače uz 33 posto niže cijene. Prvotno su Kinezi tražili smanjenje za 50 posto.
Ova samouvjerenost u rast je nevjerojatna pojedinih forumasa…
Da se razumijemo imam i ja jadroplov od davnih dana i nekako mi iskustvo govori da ovakva k***cenja ide to UP UP UP nakon sto je raslo 100 % u par dana ne moze zavrsiti dobro bez obzira na sve..
Lijepi pozdrav
Da se razumijemo imam i ja jadroplov od davnih dana i nekako mi iskustvo govori da ovakva k***cenja ide to UP UP UP nakon sto je raslo 100 % u par dana ne moze zavrsiti dobro bez obzira na sve..
Lijepi pozdrav
Ajde mi onda rastumači na temelju čega su lkri i hdel otišle po 300% a za jdpl je po tebi puno 100%. Onda ga prodaj pa si kupi ove koje su rasle 300 %.
Lijepi pozdrav
Ajde mi onda rastumači na temelju čega su lkri i hdel otišle po 300% a za jdpl je po tebi puno 100%. Onda ga prodaj pa si kupi ove koje su rasle 300 %.
[/quote]
Dao Bog da to sad odma naraste jos sto kuna nitko sretniji od mene, al daj ljudi stanite malo na loptu…i da naraste za par dana jos 100 kuna sto onda? Gdje je kraj svemu tome?
Lijepi pozdrav
slažem se…