JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

uuu kako je netko pobrao ovih 4000 komada na 106,5

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

Volimo se neizmjerno. I ovde kretanja indexa najavljuju stabilizaciju pa ma sta to trebalo znaciti.

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

otišlo i zadnje danas po 108,12 i 109,12.
Sad čekam izvješće pa ako bude u dobrom odnosu spram situacije eto me nazad [thumbsup].
Odmorite ljudi, zaslužili smo, sretan praznik rada svim forumašima!

Eh da mi je imati nešto extra novca pa sada kupiti još dionica ove tvrtke.. [smiley]

Eh da mi je imati nešto extra novca pa sada kupiti još dionica ove tvrtke.. [smiley]

Znam da cu sad izazvat lavinu ali kolega niste zakasnili. Ja vjerujem da ce te imati priliku preko nekoliko puta.

Techman
Misliš da ćeš ízazvat lavinu jer smatraš da jdpl neće za sad još rasti
Ili proričeš budučnost pa vidiš da će kolega snow queen zaraditi neke extra pare?:-)

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

jeli tko zna kad se moze ocekivati FI za 1Q …. ???

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

Hvala kolega "Techamn" , jako vjerujem u ovu dionicu.Ponajprije jer je ovo državna tvrtka,a to znači samo jedno privatizacija, sutra ili prekosutra meni nije važno.Kad dođe do kn 1000 po dionicu znat cu da je to to ….. sve druge analize me ne zanimaju.Jer kod nas indekse na burzi "dižu" izjave naših dužnosnika.Dati ću samo primjer "Ine" , dionica je bila kn 2000 kn, premjer izjavi kako s idu u prodaju 20 tak posto dionica ove tvrtke u vlasništvu države, u samo 20 dana ista dođe na 3000 kn…!!!!. tko je kupio na primjer 100 dionica po 2000 kn u 20-tak dana je zaradio 100.000 kn pa gdje to ima…!! , ima toga još

Sretan Vam praznik rada, saa idem na Marjan .

Evo zanimljivih podataka koje bi moglo stvoriti gubitke u poslovanju.Na str.Vaš link može se vidjeti da će jedan kontejneraš čekati na teret cca.25 dana,(tech. upozoravao!) a jedan bulk ide u dok (vjerovatno redovni) [huh]

Mogu kazat samo jedno. Solidno. Ali to vazi samo za bulkere. Znaci moje slutnje su se obistinile. Former thanks za info.

Kako je Former dotaknuo zabranjenu temu idemo dalje. Upravo mi je stigao Howeov tjedni izvjestaj za containerase.

netko je htio dobro dignuti jdpl, svaka čast ali…, oprez [undecid]

New Report

Close