JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

I samo da napomenem da vani svi brodari rastu a vjerojatno če i američki.
Pošalji ljudima koji link rasta brodara vani kad si već slao prije linkove o problemima u kojima se nalaze brodari a u zadnje vrijeme ih i nešalješ toliko.
Ja osobno mislim da si unutra barem 20 % u brodarima i da planiraš natrag pomalo a ovdije što ljudima mažeš oči kako ide to na 50 a i to je skupo su priče za tinejđđđđđđđđđđđere.
Čitajući tvoje postove unatrag godinu dana to se dade i naslutiti.

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

I da napomenem da se ovaj ciklus rasta BDI-a neće zadržati na 2000 nego barem na 2500-3000.
Pozdrav i gledaj kako rastu brodari koji —ne valjaju— te umjesto da zatrejdaš ( a što vjerujem da radiš posebno na brodarima) ti drži BDSS kojom je u zadnjih godinu dana protrgovamo prometa 100kn. u ekvivalentu JDPL.

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

Daj Techmane nemoj ljudima mazati oči da je BDSS dobar a brodari su kao trenutno loši.
I sam si nabrojio par remorkerčića i upravna zgrada 10 m od mora [lol] .
Pa što je to u usporedbi sa JDPL kojem je trenutna tržišna kapitalizacija ista kao i BDSS a ima i boje nekretnine ( čak i bliže od 10 m [lol] ) i brodove i 200 kn keša na računu po dionici -te privatizacija koja slijedi vrlo brzo možda čak i prije nego što vi mislite.
Aj bok. [kiss]

Kolega naj prije budi pristojan pa komentiraj BDSS na topicu istoga. Sa nekim ljudima se ne slazem jer imamo razlicit pogled na isti problem. Sa nekima je bespredmetno debatiraju jer im osnovni pojmovi nisu jasni. Pokusajte sami sebi odrediti mjeso u jednoj od te dvije grupe.

Kad vec pokusavate napravit paralelu izmedju JDPL i BDSS sta bi islo po logici stvari na topic usporedba brodara uz ispriku ostalim forumasima staviti cu samo dvije recenice.

RAZLIKA IZMEDJU BDSS I JDPL JE U TOME STA SU SVI BRODOVI BDSS UPOSLENI 100% I STVARAJU VELIKI PROFIT DOK BRODOVI JDPL RADE I TO NEKI SA GUBITKOM A NEKI NA GRANICI RENTABILITETA (neznam trenutni status containerasa) . ZA RAZLIKU OD JDPL KOJI GRADI DVA GSB BDSS GRADI TRI BRODA PO TRZISNOJ CIJENI I SVA TRI IMAJU UGOVOREN POSAO JOS DOK SU U GRADNJI

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Ovdje upišite svoj komentar…

Daj Techmane nemoj ljudima mazati oči da je BDSS dobar a brodari su kao trenutno loši.
I sam si nabrojio par remorkerčića i upravna zgrada 10 m od mora [lol] .
Pa što je to u usporedbi sa JDPL kojem je trenutna tržišna kapitalizacija ista kao i BDSS a ima i boje nekretnine ( čak i bliže od 10 m [lol] ) i brodove i 200 kn keša na računu po dionici -te privatizacija koja slijedi vrlo brzo možda čak i prije nego što vi mislite.
Aj bok. [kiss]

Kolega naj prije budi pristojan pa komentiraj BDSS na topicu istoga. Sa nekim ljudima se ne slazem jer imamo razlicit pogled na isti problem. Sa nekima je bespredmetno debatiraju jer im osnovni pojmovi nisu jasni. Pokusajte sami sebi odrediti mjeso u jednoj od te dvije grupe.

Kad vec pokusavate napravit paralelu izmedju JDPL i BDSS sta bi islo po logici stvari na topic usporedba brodara uz ispriku ostalim forumasima staviti cu samo dvije recenice.

RAZLIKA IZMEDJU BDSS I JDPL JE U TOME STA SU SVI BRODOVI BDSS UPOSLENI 100% I STVARAJU VELIKI PROFIT DOK BRODOVI JDPL RADE I TO NEKI SA GUBITKOM A NEKI NA GRANICI RENTABILITETA (neznam trenutni status containerasa) . ZA RAZLIKU OD JDPL KOJI GRADI DVA GSB BDSS GRADI TRI BRODA PO TRZISNOJ CIJENI I SVA TRI IMAJU UGOVOREN POSAO JOS DOK SU U GRADNJI

[/quote]
kolega pa ako vas ne zanima jdpl,nesto sam se zapitao..pa zasto toliko vremena provodite na ovoj temi,ili vas pak zanima ali po nesto nizim cijenama,jer inace mene ako ne zanima dionica mene neces naci na forumu iste…tako dolazim do zakljucka da vas ova itekako zanima,inace nebiste guglali i preispitivali svaki pozitivan post koji netko posta,previse mi truda ulazete u nesto sto vas ne zanima…ispravite me ako grijesim…

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

Nekako se uspavala "jadranka"
Dugo dugo na 92-93. Samo da sad ne bude isto na 103.
Mislim da su i day trajderi već ízgubili hrabrost, jer svi očekuju taj pad. Pa tako danas nismo reagirali ni na ostala tržišta a po prometu se vidi "zatišje pred buru".
A ja bi volio da sve iznenadi jugo :). Pa nek uzme ko kako želi. Nekom bura up nekom down.
Neću više,smutio sam i sam sebe. Laku noć

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

@ Dodjoh

Sa nekim ljudima se ne slazem jer imamo razlicit pogled na isti problem. Sa nekima je bespredmetno debatiraju jer im osnovni pojmovi nisu jasni. Pokusajte sami sebi odrediti mjeso u jednoj od te dvije grupe.
(unquote)

Kolega trebam li Vam ja kazati u koju od dvije grupe pripadate. Ma forumasi to znaju bez da upirem prstom. Za Vas je nedokucivo moje prisustvo ovdje. Pa ja sam tu jer me tema zanima a kako sam iz branse imam sta i kazati na temi brodara. A sta Vi ovdje radite buduci nemate nikakvo znanje o brodarima? Imam samo jedan zakljucak. Kolega DRUKATE. I to radite lose.

@ Dodjoh

Sa nekim ljudima se ne slazem jer imamo razlicit pogled na isti problem. Sa nekima je bespredmetno debatiraju jer im osnovni pojmovi nisu jasni. Pokusajte sami sebi odrediti mjeso u jednoj od te dvije grupe.
(unquote)

Kolega trebam li Vam ja kazati u koju od dvije grupe pripadate. Ma forumasi to znaju bez da upirem prstom. Za Vas je nedokucivo moje prisustvo ovdje. Pa ja sam tu jer me tema zanima a kako sam iz branse imam sta i kazati na temi brodara. A sta Vi ovdje radite buduci nemate nikakvo znanje o brodarima? Imam samo jedan zakljucak. Kolega DRUKATE. I to radite lose.

uuuuu kolega uzima nas malo nervoza ha…
kolega nemam mozda o brodarima ali imam iz matematike,i ne treba neko znanje da se zbroje dva i dva,mene su kolega ucili u skoli da citam izmedju redova, a ono sto vi kolega radite je upravo drukanje i nist vise,zanima me dali vas netko masno placa da radite sto radite ili to radite zbog sebe kolega,puno truda nitko ne ulaze u nesto sto mu nije u interesu,jeli tako???vi kolega da ste dobra vila volontirali bi u karitasu nebiste vrijeme provodili na TK…tihi dokup i to malo,pa kolega dokupljujte samo po visim cijenama…

Isto tako nema više ni onih koji su govorili da ide na 50.
Ja ne kažem da neće ići ispod 100 ali jeli baš se moraju javljati odmah takovi kao što si ti koji su prodali na 110-115 i zaradili 10-20 % i sad odjednom to ide odmah dole.
Što nisi to pisao kad je bilo na 115 da ide na 90 nego sad.
Koji je tvoj razlog onda?
Druk pošto si se iskrcao a što mislim da je ili si neki stručnjak.
[tongue] [tongue] [kiss]

e kad biš čitao malo bolje moje postove (prijašnje) onda nebiš trkeljao ovako u prazno….nisam se iskrcao….da bar jesam…
meni je prosjek ulaza ovdje jako visok…jer sam kupovao i na 680, 720, itd…pa sve do zadnji put kad sam kupio na 146….ZATO, meni je isto u interesu da ide gore…ali moj young padawan, neće to tako ići….prognoza MMF-a je da ova godina Hrvatska roni 3,5%….svijet oko 1,5%….tek krajem iduće godine ćemo bit u laganom plusu…i nema likvidnosti, nema se para….gdje su oni dani kada se u jedan dan znalo po 200 milijuna upucati u crobex? daleko otišli…nema priljeva kapitala….valjda će bit opet, ali ne tako brzo….do tada…valja skupljati…s time se slažem…ali ne drukati da će to ići na xy cijenu jer neće tako brzo i to nema nikakvog smisla….
[/quote]
kolega nitko nije rekao da ce ici na 700kn,ali kad se govorilo sto nije daleko od realnosti da ide na 150kn vi ste se obrusili,osim toga u ovom ste postu rekli "valja skupljat" mozda vam je upravo zbog toga i odgovara sto dulje niza cijena,ali svakim vasim skuplanjem se upucava nesto love u TK a sve vise takvih stize,osim toga HT ide u dokup za trezor lova upucana,isto tako i PBZ trezor ide u dokup,fondovi se vec pomalo bude,doduse stidljivo jos uvijek…ali nemozete situaciju porediti s drugim mjesecom kad niotkud u svijetu nije stizala pozitivna info,sad ih vec ima hvala Bogu…pozz
[/quote]

kolega…ja gotovine trenutno nemam…i ne vidim da ću ubrzo i imat (ne za trošenje u crobex), tako da nije mi u interesu da bude ovdje gdje je…ali moje mišljenje s obzirom na sve navedeno (i na ono što svi već znamo), je da će se jdpl kretati ovamo tamo ali na ovim razinama….niš ekstra nemojte očekivati….pogotovo ne one nebuloze od 300kn….te izjave su mi najbolje

DOKUP!

kolega slazem se da nece ici na 300kn,bar ne ove godine,osim ako se vlada ne odluci na dokap,a tako nesto se trenutacno ne naslucuje,danas krece drazba,cisto me zanima koju ce cijenu dionice postici….

Što je već danas dražba? Do kad traje i dal će bit moguće negdje vidjeti trenutnu cijenu?

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

Što je već danas dražba? Do kad traje i dal će bit moguće negdje vidjeti trenutnu cijenu?

negdje sam procitao da aukcije pocinju danas,i dionice koje ce biti na licitaciji,ako sam pogrijesio neka me ekipa ispravi…

New Report

Close