Techman
Mislim da si sam rekao da si izašao iz brodara prošli tjedan,znam da ti je u interesu da ide na 90kn.
Kolega citati temeljitije. Rekao sam da sam izasao iz ATPL i to 5 dionica za koje nisam ni znao da ih imam do nedavno, ne iz brodara. Jos uvjek imam BDSS. I za vasu informaciju meni JDPL ne vrijedi tih sta nuduite 90 Kn. Po mom poimanju trenutno a mislim da ce to i potrajati, ne vrijedi ništa odnosno ja ga nisam spreman kupiti.
Kolega citati temeljitije. Rekao sam da sam izasao iz ATPL i to 5 dionica za koje nisam ni znao da ih imam do nedavno, ne iz brodara. Jos uvjek imam BDSS. I za vasu informaciju meni JDPL ne vrijedi tih sta nuduite 90 Kn. Po mom poimanju trenutno a mislim da ce to i potrajati, ne vrijedi ništa odnosno ja ga nisam spreman kupiti.
kolega to je naravno vase misljenje na koje imate pravo,ali ocito ga ne dijeli vecina s vama,i ja bih ga po 10kn ali nitko neda…
Kolega dao bi ja i svih 11 ali nije realno. I zato kazem da za mene trenutno ne vrijedi nista.
Kolega dao bi ja i svih 11 ali nije realno. I zato kazem da za mene trenutno ne vrijedi nista.
kolega,ako vas mogu pitati naravno..posto sam primjetio da ne prognozirate dobro brodarima,ispravite me ako grijesim,ali ako tako i mislite zasto onda ne prodate BDSS ili ipak smatrate da su podcijenjeni,a vi imate vremena cekati…??
Isto tako nema više ni onih koji su govorili da ide na 50.
Ja ne kažem da neće ići ispod 100 ali jeli baš se moraju javljati odmah takovi kao što si ti koji su prodali na 110-115 i zaradili 10-20 % i sad odjednom to ide odmah dole.
Što nisi to pisao kad je bilo na 115 da ide na 90 nego sad.
Koji je tvoj razlog onda?
Druk pošto si se iskrcao a što mislim da je ili si neki stručnjak.
[tongue] [tongue] [kiss]
e kad biš čitao malo bolje moje postove (prijašnje) onda nebiš trkeljao ovako u prazno….nisam se iskrcao….da bar jesam…
meni je prosjek ulaza ovdje jako visok…jer sam kupovao i na 680, 720, itd…pa sve do zadnji put kad sam kupio na 146….ZATO, meni je isto u interesu da ide gore…ali moj young padawan, neće to tako ići….prognoza MMF-a je da ova godina Hrvatska roni 3,5%….svijet oko 1,5%….tek krajem iduće godine ćemo bit u laganom plusu…i nema likvidnosti, nema se para….gdje su oni dani kada se u jedan dan znalo po 200 milijuna upucati u crobex? daleko otišli…nema priljeva kapitala….valjda će bit opet, ali ne tako brzo….do tada…valja skupljati…s time se slažem…ali ne drukati da će to ići na xy cijenu jer neće tako brzo i to nema nikakvog smisla….
Isto tako nema više ni onih koji su govorili da ide na 50.
Ja ne kažem da neće ići ispod 100 ali jeli baš se moraju javljati odmah takovi kao što si ti koji su prodali na 110-115 i zaradili 10-20 % i sad odjednom to ide odmah dole.
Što nisi to pisao kad je bilo na 115 da ide na 90 nego sad.
Koji je tvoj razlog onda?
Druk pošto si se iskrcao a što mislim da je ili si neki stručnjak.
[tongue] [tongue] [kiss]
e kad biš čitao malo bolje moje postove (prijašnje) onda nebiš trkeljao ovako u prazno….nisam se iskrcao….da bar jesam…
meni je prosjek ulaza ovdje jako visok…jer sam kupovao i na 680, 720, itd…pa sve do zadnji put kad sam kupio na 146….ZATO, meni je isto u interesu da ide gore…ali moj young padawan, neće to tako ići….prognoza MMF-a je da ova godina Hrvatska roni 3,5%….svijet oko 1,5%….tek krajem iduće godine ćemo bit u laganom plusu…i nema likvidnosti, nema se para….gdje su oni dani kada se u jedan dan znalo po 200 milijuna upucati u crobex? daleko otišli…nema priljeva kapitala….valjda će bit opet, ali ne tako brzo….do tada…valja skupljati…s time se slažem…ali ne drukati da će to ići na xy cijenu jer neće tako brzo i to nema nikakvog smisla….
[/quote]
kolega nitko nije rekao da ce ici na 700kn,ali kad se govorilo sto nije daleko od realnosti da ide na 150kn vi ste se obrusili,osim toga u ovom ste postu rekli "valja skupljat" mozda vam je upravo zbog toga i odgovara sto dulje niza cijena,ali svakim vasim skuplanjem se upucava nesto love u TK a sve vise takvih stize,osim toga HT ide u dokup za trezor lova upucana,isto tako i PBZ trezor ide u dokup,fondovi se vec pomalo bude,doduse stidljivo jos uvijek…ali nemozete situaciju porediti s drugim mjesecom kad niotkud u svijetu nije stizala pozitivna info,sad ih vec ima hvala Bogu…pozz
kolega,ako vas mogu pitati naravno..posto sam primjetio da ne prognozirate dobro brodarima,ispravite me ako grijesim,ali ako tako i mislite zasto onda ne prodate BDSS ili ipak smatrate da su podcijenjeni,a vi imate vremena cekati…??
[/quote]
Poštovani kolega!
Pa BDSS nije "klasični" brodar, to bi trebali znati!
Kažu mi prijatelji da su remorkeri trenutno in, jedini problem BDSS je transparentnost i njihova izvješća! To je ipak dionica za insidere,dionica na dugi rok!
znam sto je brodospas kolega,ali zar oni i nisu cak u nesto povoljnijoj situaciji,naime ne pratim ih previse ali sta oni nisu vezani vise za nase trziste dok su ostali vise za svjetsko,ispravite me ako grijesim..
[/quote]
Kolega odgovor BDSS da ne miksamo teme.
[/quote]
Kolega odgovor BDSS da ne miksamo teme.
[/quote]
Daj Techmane nemoj ljudima mazati oči da je BDSS dobar a brodari su kao trenutno loši.
I sam si nabrojio par remorkerčića i upravna zgrada 10 m od mora [lol] .
Pa što je to u usporedbi sa JDPL kojem je trenutna tržišna kapitalizacija ista kao i BDSS a ima i boje nekretnine ( čak i bliže od 10 m [lol] ) i brodove i 200 kn keša na računu po dionici -te privatizacija koja slijedi vrlo brzo možda čak i prije nego što vi mislite.
Aj bok. [kiss]