JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

strani brodari zadnja 4 dana

Zakej ti je slika od 160409 crno bjela, pa kaj ti nemaš monitor u boji?

:))

Zakej ti je slika od 160409 crno bjela, pa kaj ti nemaš monitor u boji?

:))
[/quote]
Mozda vi kolega nemate, meni je u boji! [lol]

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

To vrijedi za tebe također da će ispod 100. [tongue]

kolega…tih rečenica "teško će to ispod xy"….toga sam se nagledao ovdje hrpu puta…
bilo je takvih drukanja i kad je cijena bila na 600+….svi su govoirli "ma nema šanse ispod 600", "otpor veliki na 600", "ide to sad na 800"….tih ljudi više ni nema na ovoj temi….pitam se dali češ ti bit na ovoj temi za kojih pola godine? teško….young padawan [kiss]

DOKUP!

kolega giga … ni meni nije 160409 u boji.
neznam kakve vi boje vidite ….

[lol] [lol] [lol]

To vrijedi za tebe također da će ispod 100. [tongue]

kolega…tih rečenica "teško će to ispod xy"….toga sam se nagledao ovdje hrpu puta…
bilo je takvih drukanja i kad je cijena bila na 600+….svi su govoirli "ma nema šanse ispod 600", "otpor veliki na 600", "ide to sad na 800"….tih ljudi više ni nema na ovoj temi….pitam se dali češ ti bit na ovoj temi za kojih pola godine? teško….young padawan [kiss]
[/quote]

Isto tako nema više ni onih koji su govorili da ide na 50.
Ja ne kažem da neće ići ispod 100 ali jeli baš se moraju javljati odmah takovi kao što si ti koji su prodali na 110-115 i zaradili 10-20 % i sad odjednom to ide odmah dole.
Što nisi to pisao kad je bilo na 115 da ide na 90 nego sad.
Koji je tvoj razlog onda?
Druk pošto si se iskrcao a što mislim da je ili si neki stručnjak.
[tongue] [tongue] [kiss]

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

BDI up 72 to 1869
[angry]

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

Bilo bi dobro kad bi danas ostali na ovim razinama oko 105…

Hoce,ali s drugim nickom. Svi su oni opet na ovoj temi….

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

Ja se varam ili je 28.4. aukcija za 30tisuća komada jdpl?
Sumnjam da će proći ispod 100kuna. Tko misli da hoće neka proda sada na 102kn. Za mene su gubitnici svi koji su prodali ispod 105 jer će uskoro moći kupiti samo za puno više. Do kraja tjedna bdi prelazi 2000bodova

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

Ja nemam drugi nick. Ušao sam prvi put u jdpl dva dana prije skoka cijene. Mislim izaći krajem drugog tjedna na iznad 125.

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

Ja se varam ili je 28.4. aukcija za 30tisuća komada jdpl?
Sumnjam da će proći ispod 100kuna. Tko misli da hoće neka proda sada na 102kn. Za mene su gubitnici svi koji su prodali ispod 105 jer će uskoro moći kupiti samo za puno više. Do kraja tjedna bdi prelazi 2000bodova

Optimist dobronamjeran savjet. A da promjenis nick u VELIKI OPTIMIST 1?

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

New Report

Close