JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sutra repriza današnjeg dana.

Imamo blokadu odmah u startu. Prosječna cjena jako niska. Tako da blokada već na nekih 118.50kn
A onda poslije sve je moguće. Pa ako atpl ode preko 820. Vjerujem da i jdpl ide preko 125kn.

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

nitko ne komentira skrivenu petstoticu na 99 koja je i jučer tu bila .. ona bu zajebavala još neko vrijeme

pametno uočeno kolega, al nije samo ona. Ima tu još mesa za probiti…bit će teže nego se misli… svejedno, ne mogu a da se ne zguštam kakvu je šamarčinu lik opalio kokošarima. hihihi [lol]
[/quote]

pusti ti to.
taj skriveni moze nestati u jednoj sekundi.

evo slika , pa ti vidi jel je pametniji onaj koji je danas prodao 2000kom na skrivenom ili onaj kaj je lupio po asku.

ako BDI malo jace povuce prema gore, moglo bi tu biti ko na gradevinarima.
a i ameri su zilavi….

[/quote]

ipak….
kako bi rekao croman – "znanje = velika zarada"

vidim da se vrte pitanja oko targeta rasta.

daklem ovako:

1. imamo gap na oko 125-130kn.

taj gap vjerojatno pripada grupaciji "iscrpljujucih" gapova u padajucem valu.
gapovi nastali na jednoj strani, ovdje padajucoj, cesto budu otpori na drugoj, sada rastucoj strani.

2. ako se formira salica ili tanjuric , cijena moze ici do 140kn.

s obzirom da crobex trenutno ima target od 1650, sto predstavlja 66% retracementa od zadnjeg padajuceg vala (1850-1240), cini mi se da je izglednije da JDPL formira salicu – dakle, opcija 2.

laku noc.
slatko sanjajte…JDPL…
[cool]

a moze i vise ako se trend nastavi… [thumbsup]

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

a moze i vise ako se trend nastavi… [thumbsup]

naravno da moze.
slijedeci znacajniji otpori su na 200, 400 pa 700.

ali mislim da cemo morati jos malo cekati za to.
vidjeti cemo sto ce sp500 i crobex reci pa cemo se po tome ravnati.

kakvog li durkanja….jdpl će nazad za tjedan-dva na 90kn

DOKUP!

Srela se dva investitora, jedan sa iskustvom i jedan sa novcem. Nakon određenog vremena onaj sa iskustvom odlazi sa novcem, a onaj sa novcem odlazi bogatiji sa iskustvom.

a ovo kao nije druk,samo u kontra smijeru,bez ikakvog valjanog argumenta…velis past ce,samo tako ako ti to kazes,svaka cast dobar vam je to argument….

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

Dečki ne kužim što Jadroplov nije poslovao loše u 2008 kad gledam izvješče na ZSE vidim same

minuse u tekućoj godini za razliku od

Tankerske koja je manje danas narasla a izvješče izgleda znatno bolje..

Ak neko kuži to pa nek malo pojasni Koliku je Jadroplov imao dobit u 2008

Hvala!!

ko pljuje po dionici = htio bi ju kupiti...........ko dionicu hvali = već ju je kupio

može li netko objasniti ovaj rast JDPL od +20%? GFI za 2008. je odavna poznato i nije nešto vrijedno spomena, a sljedeća FI bit će osjetno lošija, privatizacije nema i još je dugo neće biti, BDI je vrlo nisko i njegovi porasti su totalno zanemarivi jer je pitanje da li se uopće pokriju troškovi broda…. dakle, zbog čega se pumpa JDPL? jel po onoj: tko zadnji magarac?

čemu TUGA, čemu BOL??? kad postoji ALKOHOL

ma nije bas…
ovaj gap je po teoriji, a i salica isto…

dajte ljudi, pa tko prica o fundamentima?

mislite li da dionica koja padne 93% ima realnu cijenu temeljenu na fundamentima?

pa ovi brodari dozivili su, ne pad, nego krah…. [undecid]

New Report

Close