Gdje su nestali oni koji vole rušiti bid, da malo "ožive" ovu dionicu, kad već nitko neće po ASKU ??? [yawn]
Aha proradilo. Zadovoljstvo mi je biti prvi forumas koji je i sluzbeno otkrio identitet. Ima jos zainteresiranih. Sta nas bude vise rasti ce i vrijednost odnosno vjerodostojnost rasprava na forumu. Dobro mi dosli u drustvo [smiley]
Prvi baš nisi! Zakasnio si dvije godine! Ali ipak svaka ti čast!
[/quote]
majke ti mile kako se čiko razbolio s dionicama…
pa dis bija kad smo se svi zainteresirani s foruma našli? [rolleyes]
majke ti mile kako se čiko razbolio s dionicama…
pa dis bija kad smo se svi zainteresirani s foruma našli? [rolleyes]
Pogledaj malo ispred svog nosa. Koliko vas 10-20-100? Koliko tisuca ljudi prati forum i ti svoje malo leglo nazivas otkrivanjem identiteta. Da to nije bilo osnivanje partijske celije ili ogranka mladezi HDZ-a? Wunder ajde lovit rake g…..e.
Ajde brale okaci name tag ako imas hrabrosti. Ukoliko nemas kazi sta skrivas? Daj bar nesto. Kako je divno biti zasticen anonimnoscu nicka.
Vidim da nitko ništa ne piše na ovu temu. Zar je tako crno? BDI je okrenuo. Sad idemo gore.
Na prvi znak rasta BDI JDPL će eksplodirati. Iz 4 razloga: 1. nije reagirao na pad BDI u zadnje vrijeme i 2. odraditi će rast koje su odradili građevinari od ožujka do danas, 3. od likvidnih dionica je najviše pao i amortizirati će veliki dio, 4. skorašnje preuzimanje će odigrati svoje.
napokon da se i jdpl malo pokrene 🙂
Da, pokrenuo se jer sam ja ubo 330 kom. Nadam se da će i drugi moj stopama.
Hvala g. Techmanu za savjet. Poslušo sam ga prije mjesec dana i skoknuo u IGH, danas sam sve prebacio u JDPL pojačan s petnaestak tisućica i mislim da sad treba čekat iz prikrajka. [cool]
Treba vidjeti šta je ovo danas pokrenulo. Dešavanja u pomorstvu ili pozitivna klima na ZSE pa po inerciji i JDPL otišao gore. BDI je neznatno porastao ali mu je trend uzlazan.
Ovaj JDPL je definitivno brodarski HT u prenesenom značenju.
Nit raste nit pada kad drugi odrađuju po 70-100 % prinosa on stoji ukopan . Kad drugi padaju on ostaje gdje je.
Pa sad vidite sami. Ali kad eksplodira bit će to najbrža raketa na ZSE.
Pozdrav.
Ovaj JDPL je definitivno brodarski HT u prenesenom značenju.
Nit raste nit pada kad drugi odrađuju po 70-100 % prinosa on stoji ukopan . Kad drugi padaju on ostaje gdje je.
Pa sad vidite sami. Ali kad eksplodira bit će to najbrža raketa na ZSE.
Pozdrav.
Pozdrav.
pofuk