@ techman
Znam da ne biste vjerovali, ali postoje oni koje ocjene pretjerano ne zanimaju jer ih je lako frizirati i da iz tog razloga imaju samo jedan nick, a isto tako nemaju potrebe da se "uvlače" drugima na jedan primitivni način da javno objavljuju da su ih ocijenili s 100.
Nigdje nećete naći nijedan moj post gdje sam rekao da sam nekog nagradio dobrom ocjenom već to zadržim za sebe, a vama je praksa to naglasiti, jer izgleda da imate potrebu uvlačiti se drugima.
Kad vidimo koliko često to radite na forumu mogu samo pretpostavljati kako vaše ulizivanje izgleda u stvarnom životu.
Pozdrav,
@ techman
p.s. Evo vaših urbi et orbi objava ocjena samo u posljednja tri dana ( stvarno nemam želudac da tražim dalje ) na ovim stranicama.
Branac ja sam ti dao stotku jer pisati treba objektivno.
Usput Rocky post ti je imao kecigu i glede i usprkos dezurnim drukerima povukao sam ti stotku.
Governor & Ashrak = 2 x 100
Na kraju, prenijet ću jedan vaš post koji govori o vama ( i vašem mišljenu o samom sebi ) više od svih kartica teksta koje napišete.
Kuku lele sta uradi. Izgleda da su moji postovi srusili brodare u trenutku kad sve ostalo zeleni.
Pozdrav
@ caesar savjetujem ti da promjenis topic. Ovdje zaista nemas sta pametno kazati. Mozda na nekoj drugoj temi mozes biti koristan. Necu niti komentirati tvoj monolog u tri djela. Ako imas sta smisleno kazati o pomorstvu, pomorskom trzistu ili JDPL iako u to sumljam dobro dosao.Over and out.
@ dulcolax
Kolega neki dan niste bili zadovoljnim kolicinom mojih postova na ovom topicu. Namjerno sam par dana izbjegavao postanje. Vidim da ima toliko interesa da su moji postovi monolog???
Nije to jedina tema di se na prvi pogled vode monolozi.Takvo je vrijeme i to je valjda tak.Čudni vjetri pušu.Već sam ti reko da ih je bolje u jedra lovit preko bare a ne ovdje di je dnevni promet jednak cijeni bolje opel korse.Ne možeš se oslonit na ništa kad na vijesti ili ne reagira ili ide po svom.Svako ko se tu zadržava je u sumnji da ga prate dvojice s noževima u đepu.Kog onda briga za daily report, kužiš?A za postove ti mogu reć da su me zasmetali samo onda kad su ispali iz nivoa koji si si ti sam zadao ovdje na forumu.
Pozdrav!
@ dulcolax
Noted. Nadam se da ce danasnji uragan preko bare do nas doprijeti bar kao povjetarac. Pozdrav!
Danas ću samo ovo reći onima koji još uvijek dvoje hoće li danas kupovati ovu dionicu
PERICULUM IN MORA
Caesar ovo je bio savjet tjedna i svi koji te nisu poslusali i prodali danas kad je bila preko 100 su cini mi se pogrijesili.
Malo pogledajte prosječnu, a do kraja dana je još dugo.
Što se tiče savjeta pozivam vas i ostale da malo pogledaju stranicu KOMENTARI (8256) vidjet ćete dosta zanimljivih stvari o građevinarima.
Ako vas zanima LKPC onda pogledajte što sam o toj temi pisao od početka ove 2009 i usporedite cijene tih dana kad sam pisao pa ih usporedite s onima par dana poslije. Mogli bi štošta naučiti.
Pozdrav,
Malo pogledajte prosječnu, a do kraja dana je još dugo.
Što se tiče savjeta pozivam vas i ostale da malo pogledaju stranicu KOMENTARI (8256) vidjet ćete dosta zanimljivih stvari o građevinarima.
Ako vas zanima LKPC onda pogledajte što sam o toj temi pisao od početka ove 2009 i usporedite cijene tih dana kad sam pisao pa ih usporedite s onima par dana poslije. Mogli bi štošta naučiti.
Pozdrav,
Ma kolega usprkos godinama i sjedim vlasima ja jos uvjek imam volje uciti. Krhko je znanje.
Pozdrav