18.03 DON FRANE BULIC (TCT ), 42,584 dwt ’97
19-21/3 USD 27,500 DAILY CNR
ups
Panamax 2009 gradjen u Japanu (sta je velika razlika od gradnje u Kini ili Vjetnamu) 37 milja dolara???
evo Jadroplova i u pjesmi [lol] http://www.lyricgirl.com/lyric.php?action=view&id=246957
Može pitanje za ocjenjivača?
Po čemu je kolega sakai zaslužio da njegov post častite jedinicama, a moj stoticama? Čovjek je pejstao info kad je bio dostupan, mosor je došao tek kasnije, dakle zaključujem da je moj post dobio stoticu jer je ugovor puno lošiji nego za DFB-dakle netko je na bidu nisko. Pozdrav Sakai
Branac ja sam ti dao stotku jer pisati treba objektivno. Znaci i dobro i lose ide na forum. To daje vjerodostojnost iako nije bas popularno. E sad ovisi da li ti je stalo biti dobro ocjenjen ili vjerodostojan. Osobni izbor. Pozdrav
Samo mi je stalo do toga da se prema ljudima odnose vjerodostojno, dakle ne vidim zašto bi sakaijev post zaslužio manju ocjenu od mog i obratno
Ja tvoj post vidim kao nadopuno necim sta je nedostajalo Sakaijevom. Hebiga ja kopiram tekst novinara LL i covik fasuje jedinicu. Talenti ne ocjenjuju post. Vjerovatno ga i ne procitaju.
BDI -5,7 odsto. [bye]
Jedan uvazeni kolega je neki dan napisao da zatrpavam temu i pozelio malo odmora od mojih postova. S toga sam odlucio jutros ne staviti predvidjanja marketa koja su bila "softer" I "weakening" i najavljivala danasnji scenario.
Samo mi je stalo do toga da se prema ljudima odnose vjerodostojno, dakle ne vidim zašto bi sakaijev post zaslužio manju ocjenu od mog i obratno
Naime kad je sakai postao svoj post nije bilo mosora
danasnji scenario
My man Techman kakav je to novi scenario?Što donosi bitnog a nije promijenjivo u kratkom periodu?
Ne vidim ništa nova što već mjesecima ne visi u zraku.Osim kroničnog manjka likvidnosti.
Što pišeš i kako pišeš ima smisla jedino ako smo na putu da zauvijek prekrižimo brodove i vozimo se prugom.
Pozdrav!
Kolega zar nije BDI rastao duzi period? Izvjesca koja ja pratim daju kratkorocne prognoze odnosno trendove. Da ja imam brodare vjerovatno bi ih se rjesio nakon visednevnog rasta u jutrosnjem plusu. Ne slazem se nikako da ce mo prekriziti brodove i voziti se prugom. No sa velikom sigurnoscu mogu kazati da ce mo se voziti poduzi period brodovima jeftino. To ja kazem svojim pisanjem i postanjem. I ponovit cu kao Papagaj. Ja od brodova zivim i ova situacija me ne cini sretnim. Zadnji posao za deep sea sam imao lani u 10 mjesecu u Bijeloj. Na srecu drugi dio businessa mi radi dobro. Jahte. Prije 10 dana sam nominiran od jedne strane kuce da procjenjujem jahte oduzete zbog neplacanja obaveza. Posla ko u prici sta mi isto tako sugerira da se kriza nastavlja odnosno produbljuje.
Srdacan pozdrav