Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Bit ce gadnog belaja kad istece aktualni TC. Usput Ashrak gornji post "u sridu" Cista 100-tka
Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"
Jedna mala tajna za profesore (ocjenjivace). Odlucio sam se vratiti u JDPL i ima par dana da mi je nalog na kupnji 50 KN.
Jedna mala tajna za profesore (ocjenjivace). Odlucio sam se vratiti u JDPL i ima par dana da mi je nalog na kupnji 50 KN.
ti si odlučio ne potrošiti ni jedne kune taj nalog će te tu ostati cjeli život [lol]
neki profesori su veci ljudu nego sto ces ti ikad biti.
Nije tebi lako gledat kako mi svi podrzavamo jednog profesora,a ti se pitas..Kako bi ja to postigao ,da me ljudi cjene ?
Nema beda ,uspjet ce ti..kad se onaj vanzemaljac IT-I pretvori u Lepu Brenu
Ako me nema ,znaci da nisam tu.
neki profesori su veci ljudu nego sto ces ti ikad biti.
Nije tebi lako gledat kako mi svi podrzavamo jednog profesora,a ti se pitas..Kako bi ja to postigao ,da me ljudi cjene ?
Nema beda ,uspjet ce ti..kad se onaj vanzemaljac IT-I pretvori u Lepu Brenu
[/quote]
Blago siromasnima duhom. Njihovo je carstvo nebesko.
evo da se i ja pridružim brani na 50 Kn … stavit` ću se na 50,01 pa kud puklo [wink]
Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica
Pozdrav svima.
Pratim razvoj situacije i moram priznat da mi se nimalo ne sviđa.Neće valjda Techman i ovog puta bit u pravu a ako kojim slučajem bude ima od mene večeru gdje god i kad god poželi.
Inače sam pobjegao sa polovicom JDPL u cash uz velike dvojbe jer kako rekoh ne izgleda dobro i općenito stanje na burzi.Uz ovakovu likvidnist i stanje možemo samo u jednom smjeru a ako i nebudemo opet dobro.
Ćaos. [wink]
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaavi se. Ja sam ipak covjek u godinama i ne mogu puno pojest.
Pozdrav svima.
Pratim razvoj situacije i moram priznat da mi se nimalo ne sviđa.Neće valjda Techman i ovog puta bit u pravu a ako kojim slučajem bude ima od mene večeru gdje god i kad god poželi.
Inače sam pobjegao sa polovicom JDPL u cash uz velike dvojbe jer kako rekoh ne izgleda dobro i općenito stanje na burzi.Uz ovakovu likvidnist i stanje možemo samo u jednom smjeru a ako i nebudemo opet dobro.
Ćaos. [wink]
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaavi se. Ja sam ipak covjek u godinama i ne mogu puno pojest.
[/quote]
Mrizadaur, oprez! Upitno je koliko može popiti …