JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pitanje: Da recimo sutra na dnevniku izađe vijest o privatizaciji Jadnoplova, kako bi se to odrazilo na cijenu, u kojem bi smjeru išla i koliko (reda veličine).

Čisto me zanima vaše mišljenje (šta bi bilo kad bi bilo).

pozdrav

Evo opet skriveni na kupnji kao i jučer…

Sanjam da dođe netko i po asku u jednoj transakciji pokupi sve ovo do 140.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Evo opet skriveni na kupnji kao i jučer…

Ti si?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Kamo sreće da sam ja…

Zanimljivo da su se brodari danas dobro oduprijeli Crobexu.

Pitanje: Da recimo sutra na dnevniku izađe vijest o privatizaciji Jadnoplova, kako bi se to odrazilo na cijenu, u kojem bi smjeru išla i koliko (reda veličine).

Čisto me zanima vaše mišljenje (šta bi bilo kad bi bilo).

pozdrav

Zavisi ko kupuje!

ovim tempom vratit ćemo se na 700,00 za 142,34 godine

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

ovim tempom vratit ćemo se na 700,00 za 142,34 godine

rastom od 2,6% dnevno – za 78 dana. [smiley]

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Ova dionica se stvarno nisko trzi.
Kako stoji JDPL sa poslovima za ovu godinu?
BTW
Otvorim ovu temu i svi imaju jedinice, koji smijeh. Netko dosao, ne svida mu se, podjelio jedinice i otisao. Evo malo 100tki da uprosjecimo ulaz/izlaz [proud]

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

Ova dionica se stvarno nisko trzi.
Kako stoji JDPL sa poslovima za ovu godinu?

Stoje odlično, u četvrtak je baš bilo otvorenje arena u Bukureštu što su izgradili…. [lol]

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Ma pokazalo se već da je tempo 2 gore-3 dole. Zato i jesmo tu di jesmo. No prvi smo osjetili posljedice krize pa se eto brodari prvi i odupiru tome. Samo naprid, široko je more!

valjda budemo i ovaj gap za atpl nadoknadili …

http://www.njuskalo.hr/sve-ostalo/dionice-croatia-records-zagreb-ulaganje-oglas-15145379

New Report

Close