JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Da, zvjezdana zarada, taman za ćevape meni i brokeru… [cool]

Nisam ljubitelj komentara tog tipa, ali ne treba biti pametan pa znati koliko brokeri time, kupim, prodam na forumu na utječu na druge da to i rade. Oni pak žive do provizije.
Da, zaboravio sam one na virtualnoj burzi. [thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Na ovoj dionici ,kao i općenito na ZSE vrijedi pravilo ne prodaj i ako možeš lagano dokupi.Mislim da bi me samo neka gadna nevolja mogla natjerat da prodam na ovim razinama.Ni taktika prodaj da bi kupio još jeftinije mi nije mila.U toj je računici previše nepoznanica za moj ukus.A Rocky sudeći po, prometu na JDPL ,tvoja pretpostavka nije daleko od istine.

Da, zvjezdana zarada, taman za ćevape meni i brokeru… [cool]

…da…ne uvrijedim druge…al ti bar za čevose zarađuješ…a i istovremeno se igraš i učiš…pa to smo svi ko klinci, brijem, sanjali…no…samo oprezno i polako…još ima ove godine ohoohhoo…kaj god da ti gubi i slični rekli da buš nekaj propustio stalnim ulascima i izlascima…samo dublji minus eventualno…ovak si barem malo zadovoljniji na kraju dana…jer…bar si nekaj napravio…da promjeniš sudbinu…

Gledam naloge na JDPL, od 20 vidljivih je 7 mojih… [lol]

Imam osjećaj da se na ovoj dionici igra samo nas par s foruma i da prelijevamo iz šupljeg u prazno.

i ne samo na ovoj dionici…..i sve je manje toga…..

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Pa napisao sam jučer da uglavnom trgujemo mi mali bez podrške fondova na kupnji. Dosta nas je kupilo JDPL prekjučer na 100 i prodali smo jučer onome skrivenom na kupnji po 105. Ista stvar je i s KOEI.

Nego, moguće je da mi kupujemo opet od njega na 110 i da je i on s foruma?!
Jaaaavi se, jaaaavi se… [lol]

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Jucer, danas, sutra [sealed]

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Fini iskrcaj do 100kn, nekome se žurilo…

i opet oderao do stotke..izgleda da je sad cijeli forum unutra na 100,00. Više snage nema da se postavljaju nalozi iznad okrugle brojke, šta sad?! Koliko vidim sve manje profita ljudima dosta, Već su dvojica na 103,00 sa svježe kupljenim dionicama.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Fini iskrcaj do 100kn, nekome se žurilo…

i ne samo jednom .. to onaj jučerašnji kupac sa 105 prodaje [lol]

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Nema veze, budemo mi s foruma potpisali neki sporazum o zajedničkom djelovanju pa ćemo predati ponudu za preuzimanje JDPL… [lol]

Nema veze, budemo mi s foruma potpisali neki sporazum o zajedničkom djelovanju pa ćemo predati ponudu za preuzimanje JDPL… [lol]

izvrsna ideja kolega, ja sam za takvu inicijativu, i onda mozemo u buducnosti stititi interese, i kontrolirati koristenje gotovine s racuna

New Report

Close