Hoćemo li onda na 150 u ponedjeljak?!
A ti stavi nalog za kupnju na 150 i eto te isti tren na tim visinama!
evo detaljnijih iznosa:
Vaš link
S predsjednikom Uprave „Jadroplova“ Stjepanom Papićem ministar Kalmeta potpisat će ugovore o potpori u iznosu od 21.412.224 kn po brodu koji su namijenjeni za prijevoz rasutih tereta. Brodovi dužine 189,9 m i nosivosti 52.000 DWT gradit će se u „Brodosplitu“, a rok isporuke planiran je u prosincu 2009., odnosno ožujku 2010.
Super je davat poticaj za gradnju neceg cega ocito ima veliki visak na trzistu. To je nadasve produktivno. [thumbsup]
Jeftinije je ljudima dati place, dobavljacima platit sto bi dobili… Bar ustedis za cijenu celika i ostalih sitnica. [lol]
Sanader pokušava prodati JDPL.
Svi znamo da mu fali love i da pošto poto prije izbora mora doći do neke kinte .
Svi vi mudro zborite, ali mi ćemo ipak u ponedjeljak na 150.
ako se to dogodi imaš bocu(e) pića po izboru u vrijednosti 100€ .. ako ne nikom ništa [thumbsup]
Super je davat poticaj za gradnju neceg cega ocito ima veliki visak na trzistu. To je nadasve produktivno. [thumbsup]
Jeftinije je ljudima dati place, dobavljacima platit sto bi dobili… Bar ustedis za cijenu celika i ostalih sitnica. [lol]
a slušaj, to je dugoročna investicija … barem nešto pokušava …
osim toga, jel’ bi ti stao pred nekoliko tisuća škverana i rekao: znate, mene su na 2. godini učili da neproduktivna poduzeća idu u stečaj? [proud]
osim toga, jel’ bi ti stao pred nekoliko tisuća škverana i rekao: znate, mene su na 2. godini učili da neproduktivna poduzeća idu u stečaj? [proud]
to bi trebalo napravit svake godine u jednom škveru. a cijeli događaj prodat kao turističku arakciju. [lol]
a slušaj, to je dugoročna investicija … barem nešto pokušava …
[/quote]
Naravno da bi stao… 3 tisuce skverana, onda 4 tisuce policajaca, pa tisucu specijalaca, pa privatni security, pa ja, a do mene helikopter sa upaljenim motorom.