JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Moj komentar je da JDPL ništa ne valja i da je precjenjen po 135. Zato sugeriram svim imateljima hitnu prodaju sutra po 130. Po mogućnosti meni! [tongue]

I'LL BE BACK

.

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Eto ja sam prestao s dokupom i JDPL više ne pada i uzalud ja čekam na 130 kn pa nikako da dokupim tih parsto komada što mi fale jer se stalno neki manijak stavlja naloge iznad 130 kao da mu život o tome ovisi, pa može mi netko reći hoće li to konačno pasti ili moram dizati naloge?? Neće valjda sutra BDI opet narasti i preći 1000 jerbo onda ode JDPL na duže vrijeme iznad 140 kn i ond aću morati platiti skuplje a ja bih rađe jeftinije [huh]

dugoročni dioničari (držioničari) su na burzi pušioničari - trejdanje je zakon.

Eto ja sam prestao s dokupom i JDPL više ne pada i uzalud ja čekam na 130 kn pa nikako da dokupim tih parsto komada što mi fale jer se stalno neki manijak stavlja naloge iznad 130 kao da mu život o tome ovisi, pa može mi netko reći hoće li to konačno pasti ili moram dizati naloge?? Neće valjda sutra BDI opet narasti i preći 1000 jerbo onda ode JDPL na duže vrijeme iznad 140 kn i ond aću morati platiti skuplje a ja bih rađe jeftinije [huh]

dali ti misliš kada postavljaš to pitanje da netko zna šta će biti sutra? jel ima netko od nas kristalnu kuglu pa da saznamo? vjeruj i da je ima netko takvo nešto ti nikad nebi ni rekao….to je čisto pogađanje…

DOKUP!

dali ti misliš kada postavljaš to pitanje da netko zna šta će biti sutra? jel ima netko od nas kristalnu kuglu pa da saznamo? vjeruj i da je ima netko takvo nešto ti nikad nebi ni rekao….to je čisto pogađanje…
[/quote]

Je nagađanje je, ali isto bez nekog radikalnijeg pomaka na marektu brodara mislim da će se jadroplav mrcvariti između 140-160kn. Volio bi da ne bude tako.

LEAVE THE WORLD BEHINED

MACD , RSI I SS kažu da će prije iznad 140 nego na 130 .

Pozdrav svima.
Pratim razvoj situacije i moram priznat da mi se nimalo ne sviđa.Neće valjda Techman i ovog puta bit u pravu a ako kojim slučajem bude ima od mene večeru gdje god i kad god poželi.
Inače sam pobjegao sa polovicom JDPL u cash uz velike dvojbe jer kako rekoh ne izgleda dobro i općenito stanje na burzi.Uz ovakovu likvidnist i stanje možemo samo u jednom smjeru a ako i nebudemo opet dobro.
Ćaos. [wink]

BDI i dalje lagano raste i nakon dužeg vremena prešao je 1000 bodova, a JDPL ne mrda ni gore ni dolje?! Ajde mrizadur opali još tih pola JDPL što ti je ostalo pa da makar mi što danima stojimo na kupnji budemo nagrađeni [thumbsup]

Baltic Exchange Dry Index 1004 UP 9

dugoročni dioničari (držioničari) su na burzi pušioničari - trejdanje je zakon.

Otkad stojim na 130-133, nikako da me netko poklopi. Kad nisam stajao na tim razinama, redovno je neki doktor krkao po prodaji kao sumanut. Bem ti sreće, kakva dionica

Hell is Empty and all the Devils are Here

[sealed]

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Pozdrav svima.
Pratim razvoj situacije i moram priznat da mi se nimalo ne sviđa.Neće valjda Techman i ovog puta bit u pravu a ako kojim slučajem bude ima od mene večeru gdje god i kad god poželi.
Inače sam pobjegao sa polovicom JDPL u cash uz velike dvojbe jer kako rekoh ne izgleda dobro i općenito stanje na burzi.Uz ovakovu likvidnist i stanje možemo samo u jednom smjeru a ako i nebudemo opet dobro.
Ćaos. [wink]

ako padne jeftini i nezaduženi JDPL, past će i sve druge dionice. I to puno jače. Vidjet ćemo…

I'LL BE BACK

Što je ovo, nitko da opali po bidu ali nitko ni po asku? Totalno mrtvilo…

New Report

Close