JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

DRYS je očito tempirao ovu obavijest da je objavi na dan kada se dogodio jak skok BDI – da što više ublaži pad cijene. Očito im nije uspjelo i možemo zamisliti kako bi zaronio da je BDI pao. Danas BDI ponovu u manji plus cca. 20 poena, a DRYS u zelenilo zajedno sa ostalim brodarima. Kod nas vjerojatno pad na početku pa onda lagani povratak i skok nakon objave BDI-a i zelenila u premarketu na DRYS-u. Ovo je samo moja prognoza i puste želje, za koje se nadam da će se i dogoditi.

Kao da je DRYS jedini brodar na svijetu.
Postoji razlog zašto su jučer toliko pali, malo su se previše zaigrali:

Vaš link

Ne spamajte temu. Jučer sam malo skrenuo pažnju na Jadroplov sluteći što će se dogoditi na Atlantskoj, a sad mi je žao jer ako ovako nastavite i od ovoga će umjesto prilike ispasti žabokrečina.

Žabokrečina nas ionako čeka na bar 95% dionica cijelu godinu a vjerojatno i duže tako da mislim da se ne trebaš pretjerano brinuti oko nečijeg pisanja po forumu…

A ako si toliko uvjeren da je prilika onda kupuj pa ćeš prije ili kasnije doći na svoje.

Hvala na savjetu. Imam ga sasvim dovoljno. Više nego što sam ikada mogao pomisliti da ću imati.

@governor

A ti si ,Sunčica moja, nekako uspio uspostaviti korelaciju g. Kos……. sa maherima iz tog Investa (bili su mu na tragu? nešto radili po njegovim principima? nešto su posebno skužili?). Da njih nije bilo, ma što bi to danas bilo?

pišeš nepovezane gluposti.

Pod hitno naučiti Kostolanyjevu tehničku analizu!

I'LL BE BACK

Brodovi se grade dvije godine i ne plaćaju avansno tako da ti ova logika "sa zelene tržnice" ne funkcionira.

Ali je isto tako bilo puno otkazanih novogradnji, koje vjerovatno čekaju kupca…

Jadan promet jadna prodaja.

Brodovi se grade dvije godine i ne plaćaju avansno tako da ti ova logika "sa zelene tržnice" ne funkcionira.

Pitam se također, dali je avans uplaćen, budući da u knjizi naruđbi koliko vidim brodovi za jdpl ne postoje?
[/quote]

http://www.slobodnadalmacija.hr/Split/tabid/72/articleType/ArticleView/articleId/39394/Default.aspx

supramax bulker = tanker za polarna podrucja 60000 tona = 55000000 USD ????????????????????????????

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Čiko Techo… ono postanje Drys-a? [shocked] Pa ne radi se to tako, hebemu miša! Pod hitno u obnovu vještina. De frkni neku PPT prezentaciju po mogućnosti još danas, osto sam u petak suhog qurca na 134. [pray]

I'LL BE BACK

Kolega Governor!
Molio bih vas za malo samokontrole, g. Techman sa tim podacima nama investitorima samo može pomoći. Slažem se sa vama doduše da postanje drysa nije bilo u suglasju, no volio bih čuti vaš komentar na zadnji post g. Tehmana gdje je ukazao na jednu lošu stvar.
A to je da će JDPL plaćati bulkere jednako kao da se radi o tankerima!?

New Report

Close