Mene ne zanimaju brodovi, vijetnam koreja i sl. ..zdarije. Mene zanima samo zašto je ova dionica postala takav čemer i jad
zato jer se narušila Kostolanyjeva tehnička analiza izlaskom HPB-a.
[/quote]
[lol]
Mene ne zanimaju brodovi, vijetnam koreja i sl. ..zdarije. Mene zanima samo zašto je ova dionica postala takav čemer i jad
zato jer se narušila Kostolanyjeva tehnička analiza izlaskom HPB-a.
[/quote]
I ja sam došao na istu pomisao. Čini se da je upravo tako [lol]
ima li netko kakav PPS sa bankrotiranim brodarima danas?
…ili je kolega Techman kupio?
ima li kakve sanse da JDPL preuzme liniju za kontejnere na ruti alexandria-ancona?
"…zato jer se narušila Kostolanyjeva tehnička analiza izlaskom HPB-a…"
A ti si ,Sunčica moja, nekako uspio uspostaviti korelaciju g. Kos……. sa maherima iz tog Investa (bili su mu na tragu? nešto radili po njegovim principima? nešto su posebno skužili?). Da njih nije bilo, ma što bi to danas bilo?
Ja posjedujem nešto ovih dionica zato što mislim da vrijede bitno više od sadašnje, a market će to pokazati kada bude ili:
– generalna frka za lovom u državi pa se to mora prodati hitno;
– dok se glavni ne nakupuju, jer će znati kada će biti privatizacija (mislite li da prate te jeb.ne indexe, pa se muče i proučavaju ih? ;
– slobodna procjena?
Rekvijem i Budd. Ne znam zašto se smijete. To je razlog. Ozbiljno mislim.
Da nije narušena KTA, JDPL bi se danas tržio po 175 bez jebem ti.
Rekvijem i Budd. Ne znam zašto se smijete. To je razlog. Ozbiljno mislim.
Da nije narušena KTA, JDPL bi se danas tržio po 175 bez jebem ti.
odi spavat!
ima li kakve sanse da JDPL preuzme liniju za kontejnere na ruti alexandria-ancona?
čekam Seinfelda
Ej, znaš onu duplu epizodu "The boyfriend"?
Ono, znaš… kad je Elaine izlazila s Keith Hernandezom… George: Say Vandelay industries, say Vandelay industries… Mrs Sokol, this is your daughter?… I još svašta nešto, meni je ta zakon, svaki put me boli stomak od smijeha!
Ej, znaš onu duplu epizodu "The boyfriend"?
Ono, znaš… kad je Elaine izlazila s Keith Hernandezom… George: Say Vandelay industries, say Vandelay industries… Mrs Sokol, this is your daughter?… I još svašta nešto, meni je ta zakon, svaki put me boli stomak od smijeha!
[/quote]
Ma sve su zakon. A ona sa jušnim nacistom? No soup for you!! [lol]
[/quote]
Gospodine Tehman!
Razumijem vasu frustriranost napadom nekih pojedinaca koji su prilično neugodni, ali te Dryseve ostavite drukerima da ih postaju jer spuštanjem na tu razinu nećete ništa dobiti! Inače, zahvaljujem vam za one brokerske reporte i ako možete postati njih. Što kažu ti futuresi za ugovore u slijedećem razdoblju? Oni su svim pravim investitorima od velike pomoći! [thumbsup]
taman pomislih da neću naći i na forumu loše vijesti od noćaske .. kad tamo cijenjeni kolega tech ih stavio .. no ostali brodari nisu tak zaronili ko drys (koji je btw osim minusa najavio još par loših vijesti) .. nek samo bdi raste a ostalo će već doć