JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Što počinje?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Igra malog tigra. [wink]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Tko je tigar?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Tko je tigar?

Ako ti kazem dovest cu tvoj zivot u opasnost ,a to ne zelimo,zar ne ?
Sad odo lec………………………………………………………….

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Tko je tigar?

[/quote]
[lol] izgledao da je krenuo konačni obračun ovih kojima se spušta i kojima se diže ovdje na Jadroplovu [lol]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Tko to mi?

Da li ti Rekvijem misliš da je krenuo konačni obračun ovih kojima se spušta i kojima se diže ovdje na Jadroplovu?

Tko je tigar?

[/quote]
[lol] izgledao da je krenuo konačni obračun ovih kojima se spušta i kojima se diže ovdje na Jadroplovu [lol]
[/quote]
..Rekvijem, valentine, po stotka..(prijatelji, zar ne?)..[wink]
zgubidan10 – 1% ! [undecid]

"Oprosti tvojim neprijateljima, ali ne zaboravi nikada njihova imena" John F. Kennedy

Tko je tigar?

[/quote]

Zašto ti ideš tako rano leć? Imaš film sad samnom u glavnoj ulozi a ti ćeš to prespavat. Svašta…

I'LL BE BACK

Pozdrav svima .
Evo Vidim Techman je se vratio a to zanači samo dvije stvari ili je debelo u cashu ili je pun ko brod.ž
Da pojasnim.Dosadašnja strategija je uvijek bila da kad se Tech pojavi na forumu prodaji i bježi.Ovaj put sam siguran da je drugačije jer sa ova dva tri posta sve je rekao.Kod njega je sve obrnuto.Kad je druk na dolje kupujte ljudi do bezsvijesti,a to je sad moment ,a je kad druka na gore bježite.
Pametnom dosta.Ja sam Jadroplov podebljao.Sad je 120 kom + još jedna nula [lol] ,a Techmanu želim dokup što bolji pa bilo bi u redu da i on jednom počme dizati cijenu sa svojim dokupom jer ovo koliko sad ima sigurno mu nije dosta.
Pozdrv Techmane i bez ljutnje molim -ovo je bila samo jedna mala moja opservacija.

Tech, a da napišeš koju svoju? Pa ne moraš se sramiti. npr, onu tvoju poznatu da uprava JDPL ništa ne valja [lol]

To remind you, directly from local shipyards we can still develop the following bulkcarrier resales:
– 2 units
– 55k dwt supramax bulkers
– delivery March and June 2009
– price try ard usd 29 mill
– NSF (try 10/90)
– all details are about and wog, but have been given in good faith –

Brgds / V.Star Ltd. Shanghai Representative Office
As Brokers / Agents Only

Unquote

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Tako je Techmane. Zato JDPL i košta 145 PS, a ne 245. To što ti želiš ući po još većem dickontu je drugi par opanaka. Hoće li ti tržište pokloniti tu šansu, ostaje da vidimo. Kako stvari stoje…teško.

Inače, ja se osjećam spokojno kad znam da ima takvih poput tebe dublje na bidu, jer znam da mi čuvate leđa. Hvala ti na tome. Živio!

I'LL BE BACK

New Report

Close