E dečki, ali zamislite iznenađenja da dođe u 3 mjesecu 4Q izvještaj i da je pozitivna nula… znam da je to puko maštanje ali bilo bi lijepo gledati paničnu kupnju koja bi tada nastala! [lol]
Jel radio netko ozbiljniju projekciju kakvo bi im moglo biti poslovanje za zadnji kvartal?
Biti će zanimljivo sa brodarima prije nego dođu izvješća. Da li se odvažiti i dočekati izvješće u dionicama ili u cashu? Pitanje je sad…
samo se pitam stvarno da li bi i bilo u tom slučaju nekog pomaka (u slučaju takovg izvješća)…jer izgleda da svi samo prate USA i BDI kod brodara….da, treba se pratit….ali znalo se dešavat da je bdi rastao nekoliko dana zaredom pa i više i onda jedan dan ode dolje a kad ono i brodari odmah dolje….pretjerano..
samo da ne krene tko se nije skrio magarac je bio jer onda ni USA ni BDI nebu imali neku težinu .. a kako stvari stoje ljuljamo se po rubu .. bumo vidli (rekli su sljepci)
samo se pitam stvarno da li bi i bilo u tom slučaju nekog pomaka (u slučaju takovg izvješća)…
Siguran sam da bi bilo. Cijena je roknula toliko dolje sa pretpostavkom da ih u 2009 očekuju gubici. Ali ako uz ovako minimalan BDI kakav je bio zadnja 3 mjeseca oni uspiju biti na nuli ili sa malim gubitkom onda bi to bilo bolje od očekivanog.
Jedva čekam ta izvješća, baš me zanima kako će ispasti.
A do tada možemo trejdati na JDPL, puno je stabilnija od ATPL a većinu dana ima raspon cijene preko 5%…
Pokušavam dokučiti kome može tolika sila biti prodati po 132. Baš kao da ne želi po višoj cijeni prodati. Nevjerojatno
Željezna rudača je opet željena u Kini, znači li kome to išta? Još malo pa bi i ovakve mogli uvozit http://www.osobnosti.cz/jan-zelezny.php Bit će koplje na 170m [proud]
Jučer je bilo silovanje tržišta očito. Forsirano padanje za nevjerovati.
Kako bilo da bilo, ja zahvaljujem onome tko mi je danas prodao po 133 i nešto sitno po 137. [thumbsup]
Jel prati netko TOP10?
Kako bilo da bilo, ja zahvaljujem onome tko mi je danas prodao po 133 i nešto sitno po 137. [thumbsup]
Ja sam bio malo nestrpljiv pa sam dokupio po 137 ali komotno se molgo i niže. Bravo Rocky.
Jel prati netko TOP10?
U mjesec dana top 10 je sa 79,75% došao na 79,34%. Ništa posebno što se promjene tiče.