Prema mojim informacijama najvažniji mjesec za ovu firmu u njezinoj povijesti je 10 mjesec ove godine.
Pozdrav i skupljajte.
o čemu ti to? može i na pm ako ne zezaš nego je ozbiljno….hvala [smiley]
što se tiče skupljanja, ja skupljam stalno….svi brodari rasli a ovaj se mrcvari…kad jednom potegne onda će se svi pitati zašto sam kupovao atpl….naravno, može i pasti, di više pogađat šta će se desit…
466 i 467? jel to?
Koji brojevi? Misliš ugovor za dva broda za prijevoz sipkih tereta, svaki dužine 190 metara i 52 DWT?
Rokovi su bili početak prosinca 2009. godine, a drugi u ožujku 2010. Svaki po 52 milje dolara. To misliš?
Ne ali ima ovo
baš si ga zakomplicirao s tim linkom. Vaš link
445 i 446 su nekakva dva tankera za CM P-MAX V LIMITED., HAMILTON.
uostalom: izgrađeni brodovi:
Vaš link
a narudžbe se mogu vidjeti:
Vaš link
JDPL, dug otpor je na 150 kuna, ali kada ga probije, brzo će na 200 kuna.
Koji brojevi? Misliš ugovor za dva broda za prijevoz sipkih tereta, svaki dužine 190 metara i 52 DWT?
Rokovi su bili početak prosinca 2009. godine, a drugi u ožujku 2010. Svaki po 52 milje dolara. To misliš?
Bile su priče da će Papić spuštat te cijene. Da li se zna šta o tome?
Dakle, 466 i 467 su splitska dica, sudeci po Peristilu i Radunici. Ma znam ja tko bi mogao reci nesto vise o tome pa ga pitaj.
[thumbsup]
Gov, pricalo se svasta, no dok je nama drzave u tome, bojim se da od toga nema nista…no sve sto je skuplje od 30 mil USD je cisti uzas.
Zašto kupujem JDPL?
Pa samo novca na računu imaju oko 175 kuna/dionici.
Trenutna cijena od 150 kuna je stvarno bagatela, ne gledajući samo novac, on je samo jedna kap u moru pokazatelja podcijenjenosti ovog brodara.
Zašto kupujem JDPL?
Pa samo novca na računu imaju oko 175 kuna/dionici.
Trenutna cijena od 150 kuna je stvarno bagatela, ne gledajući samo novac, on je samo jedna kap u moru pokazatelja podcijenjenosti ovog brodara.
A i privatizacije neće biti! [lol]