kupnja na JDPL se poplašila zbog ovoga što je lupio sa 15 000 kuna po prodaji…..
sad se vrlo oprezno opet primiču asku…..
za onoga tko nema k/p
Top bid
CIJENA KOLIČINA
152,10 67
152,08 33
152,07 20
152,03 335
152,00 51
151,50 50
151,40 100
151,37 150
151,31 50
151,29 60
Top ask
CIJENA KOLIČINA
154,00 50
154,90 25
154,91 22
154,99 125
155,00 35
155,80 43
155,81 17
155,88 50
155,90 40
156,00 13
misliš na soma komada po bidu? neka ga, mene poklopilo! [cool] A taj famozni HPB Global i dynamic samo ovdje u brodarima može isisati 20 milja kuna u tjedan dana, da to probaju negdje drugdje slomili bi dionicu ko suho pruće
@ alan poh, laviću pa nije još 80 kuna. Odriješio kesu, jeli?
eh sad..pa kad sam ja rekao da čekam na 80? rekao sam da treba biti oprezan….ili bi trebao sada pun entuzijazma i se veseljem pumpati jdpl u nebesa na ovoj temi kao neki? ne mislim sad s ovime na tebe…
i da kupim po 200…i to je dobar ulaz…odličan…samo što sam onda propustio rast…ćekat ću još, svejedno, ali ne predugo…. [smiley]
ja sam msilio da je HPB u ova dva tri dana već izašao, nadajmo se da će biti malo drugačije kad se oni iskipaju…. ( danas prošlo 14 000 komada)[rolleyes]
misliš na soma komada po bidu? neka ga, mene poklopilo! [cool] A taj famozni HPB Global i dynamic samo ovdje u brodarima može isisati 20 milja kuna u tjedan dana, da to probaju negdje drugdje slomili bi dionicu ko suho pruće
Kolega mislim da ste se preračunali nekad je mogao toliko para isisat, sad je to puno, puno manje sa svim fondovima da izađu iz dionice nemogu izvuć cca 6 milijuna kuna…
..a valjda oni znaju što rade
isprike mislio sam na JDPL i ATPL zajedno kad sam rekao brodare. U pravu ste za jdpl, ovdje kumulativno HPB fondovi i skrbnički zajedno 4 milje…
Kolega mislim da ste se preračunali nekad je mogao toliko para isisat, sad je to puno, puno manje sa svim fondovima da izađu iz dionice nemogu izvuć cca 6 milijuna kuna…
..a valjda oni znaju što rade
[/quote]
Izgleda da se HPB fond jučer do kraja iskrcao, pogledajte desetu prodaju-tek na 200 kn! Bit će tu naravno još trejdanja, ali sve s manjim količinama jer je većina dionica sad u čvrstim rukama. Ostane li sentiment pozitivan ovih dana + nastavak rasta BDI, moguće da do kraja godine doguramo i na 200 kn. To bi bilo lijepih +30% [thumbsup]
Da a meni lijepih -30% haha. Doduše malo sam uzima i po 118 ali mala utjeha kad je većina bila 0d 340- 250.
Ja mislim da i ko je sada jami nije pogriješio iako ću biti iskren i reći da dabogda došla na 50kuna, jednostavno ko je lud da je proda, neka prodaje, ja znam da ću na njoj masnio zaraditi pa makar čeka godinama. Ako svi brodari bankrotiraju JDPL neće imaju para ko drva, dobro to svi znademo…
Mirno more
pa ovaj istovar je prevršio svaku mjeru .. taman pomisliš nemaju municije kad ono iznova skrivači .. dajte više istresite to da mirnije spavamo [thumbsup]
Jel vozi JDPL kroz Piranski zaljev?!
Jel vozi JDPL kroz Piranski zaljev?!
ak nas susjedi liliputanci nastave za.ebavati bu vozil petar krešimir i ekipa