JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Tek večeras čitam ovaj post.Pa kako vidim na portalu "Moje dionice" HPB dakle DRŽAVNI fond, a baš njih briga za profit, nema se novaca eto to ja mislim.

pozdrav svima i imajte više optimizma [smiley]

oscilatori TA jdpl još nisu "nabrekli" , i dalje vlada Buy signal , te svi imaoci ove dionice sutra također mogu očekivati jedan lijep dan .sve naravno pod uvjetom , da se nešto krupno kod indijanaca ne zakuha .koliko vidim , na nyse sve ide po planu, zasada sve ok.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Tek večeras čitam ovaj post.Pa kako vidim na portalu "Moje dionice" HPB dakle DRŽAVNI fond, a baš njih briga za profit, nema se novaca eto to ja mislim.

pozdrav svima i imajte više optimizma [smiley]

HPB Global i HPB dynamic koji izlaze iz ovi dionice nisu državni fond kolega, iako im je matična banka državna. Razlozi su krah njihovih fondova i isplata udjela, a bili su uvijek jaki u brodarima i končar dionicama, a dynamic je svojedobno mnogo ulagao i u Srbiji. HPB invest je inače kao što znate bio najbolje investicijsko društvo za 2007, eto do kuda je došlo. Nisu jedini. I bolje da izlaze za tržište sada na dnu kad ima kupaca koliko treba nego na onim razinama kada smo tonuli svakodnevno, a izić nisi mogao bez -10%. Neka im je sa srećom, ipak je izlaz obavljen korektno u 2 sata trgovanja i bez blok transakcija, to mnogo govori u vjeru ulagača u ovu dionicu.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

a ponešto govori i nominalna vrijednost koja je kod JDPL dvostruko veća od cijene dionice – 360 kn.
prije samo pola do godinu unatrag kupovina blizu nominale je bila više nego naučna fantastika a danas ne samo stvarnost već i mnogo više jer smo duplo ispod nje – IPO i po x 3 i po !!!
ajd’ uzdravlje narode !
živi bili i sve to konzumirali ! [thumbsup]

Ma JDPL rula. Ja sam se prekrco iz ATPL kompletno ovdje. Bolja mi ekipa [smiley]. Sad će mali braco hop hop hop. Da nema ovih HPB-ovaca bili bismo na 170 već. Al neka… da nema njih ne bismo mogli ovo kupovati po ovim astronomski niskim cijenama i to lijepe količine. Ovo treba držati do udaje i utrostručiti pa makar 5 godina. Sutra lupam i dalje ako ne odleti u blokadu. Matematika je na JDPL najjača na ZSE. To je jednostavno tako.

I'LL BE BACK

teško je reći do koje cijene se isplati ulazit u ovu dionicu….ali da će se isplatit ulazit još dugo vremena to je sigurno…ove cijene su apsurdne, pogotovo za ovu dionicu….pogledajte koliko samo casha ima jdpl, neznam šta se čeka za kupovinu kojeg broda, ako se sada ne isplati kupovati onda neznam kada se isplati….
ali, svejedno treba biti oprezan….ova godina nas nije mazila….

DOKUP!

Ma JDPL rula. Ja sam se prekrco iz ATPL kompletno ovdje. Bolja mi ekipa [smiley]. Sad će mali braco hop hop hop. Da nema ovih HPB-ovaca bili bismo na 170 već. Al neka… da nema njih ne bismo mogli ovo kupovati po ovim astronomski niskim cijenama i to lijepe količine. Ovo treba držati do udaje i utrostručiti pa makar 5 godina. Sutra lupam i dalje ako ne odleti u blokadu. Matematika je na JDPL najjača na ZSE. To je jednostavno tako.

jdpl rula,istina,ali atpl je velika sestra
u pravilu prva određuje trend,ide gore vise nego jdpl
autor teksta je vlasnik i jdpl i atpl

Ja sam danas dokupio 200 komada, sutra ću opet, prekosutra također, kolika cijena bila da bila, da li 140, 150 ili 160 meni je to sve OK i jeftino, pogotovo kad vidim da je ATPL narasla 30% u par dana. Sad dolazi vrijeme za rast JDPL.
Ima netko današnje promjene u top 10? Sasko, governor?

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

jdpl rula,istina,ali atpl je velika sestra
u pravilu prva određuje trend,ide gore vise nego jdpl
autor teksta je vlasnik i jdpl i atpl

Sve što si reko stoji, smatram da je JDPL bolja _dionica_ i kad odleprša HPB bit će još bolja i zato sam full ovdje. Činjenica je da se kod JDPL broj dioničara zadnjih godinu dana smanjivao, kod ATPL se povećavao, što se vidi iz kvartalnih izvješća. Manje rulje, dosta jakih ulagača, fondovi bye bye [bye].

@ alan poh, laviću pa nije još 80 kuna. Odriješio kesu, jeli?

I'LL BE BACK

Sve što si reko stoji, smatram da je JDPL bolja _dionica_ i kad odleprša HPB bit će još bolja i zato sam full ovdje.

HPB global fond prema stanju od pred 3 dana imao je još 13.791 dionicu. Zadnja 3 dana (još neevidentirana u SDA) protrgovano je 18.831 dionica pa je moguće da su s današnjim danom do kraja vani! Pitanje je da li postoji još tko da bi rušio cijenu sutra jer kupnja je vrlo jaka i čini mi se da će sutra trgovanje početi sa 160 kn! [proud]

dugoročni dioničari (držioničari) su na burzi pušioničari - trejdanje je zakon.

Ima netko današnje promjene u top 10? Sasko, governor?

bez promjena

I'LL BE BACK

Izgleda da se HPB fond jučer do kraja iskrcao, pogledajte desetu prodaju-tek na 200 kn! Bit će tu naravno još trejdanja, ali sve s manjim količinama jer je većina dionica sad u čvrstim rukama. Ostane li sentiment pozitivan ovih dana + nastavak rasta BDI, moguće da do kraja godine doguramo i na 200 kn. To bi bilo lijepih +30% [thumbsup]

K:
144,11 30
144,02 200
143,11 100
142,00 500
140,01 200
137,05 232
135,10 60
135,01 182
135,00 137
134,00 500

P:
150,00 248
151,48 70
152,00 40
158,00 11
159,90 45
165,13 30
175,00 100
194,19 12
199,99 50
200,00 860

dugoročni dioničari (držioničari) su na burzi pušioničari - trejdanje je zakon.

New Report

Close