nekom dopizdilo, ma nema ovdje prodaje više ništa. A di nema prodaje…
…a di nema prodaje nema predaje!!!
di je onaj što priča da nema Aureus kome da proda? Eto mu soma komada do 130 na bidu (vidljivo) i 1500 prošlo danas preko 145 kuna. Evo Aureus je danas da hoće, mogo riješit 2 soma komada u sekundi. Toliko o tome da nema kome.
Ajd živjeli!!
Aureus ima manje od 9800 komada, što je manje od milju ipo kuna . da hoće, može izać u 3 dana kompletno. Nek stavi fino na bid sve po 135 i ode mu u par minuta. samo neće, jer NE prodaje.
E moji drukeri samo vi djelite kečeve!!!
S obzirom na količine kečeva koje sam dosta poispravljao čini se da mnoge kolege ovo čekaju dosta niže ili su u biti nezainteresirani za ovu bezveznu dionicu, pa zato i vise na forumu [tongue]
S obzirom na količine kečeva koje sam dosta poispravljao čini se da mnoge kolege ovo čekaju dosta niže ili su u biti nezainteresirani za ovu bezveznu dionicu, pa zato i vise na forumu [tongue]
[/quote]
Gledaj očito nekom ne paše što se piše!Možda je ipak problem u stilu?
Ili su možda htjeli a a nisu?
Tko zna što se mota po glavama?
ajde Zivio Bing!!
Očito se nešto događa sa Jadroplovom, evo još jedan na bidu sa 1000 komada, da je skoro džabe je,
( al i sve drugo je) ali netko se gadno zainteresirao. Privatizacija. Ne znam, može li itko biti zainteresiran za brodara u ovoj situaciji. S druge strane može li država biti toliko glupa da ga u ovoj situaciji prodaje. E to može…
Dakle, ima li itko kakvu ideju [huh]