Evo ti moguci odgovor prenesen sa topica TNPL:
Ulagači rasprodaju sve po redu iako BDTI danima raste, ali koga briga za jedno "T" više u nazivu indexa, zar ne?
Mislim da je i tankerska tresnula slicno JDPL. Njima je ATH bio oko 7100.
Ma nije valjda da pusis tu spiku Techman? TNPL pada jer je jedan veliki igrac (skrb. racun) valjda dosad prodao par tisuca komada. A tako veliki igrac valjda zna razliku izmedju indexa.
Drugi razlog je to sto je TNPL taoc ZSE, bas kao sto je i prije bila ATPL.
Vi nemate pojma o vrijednosti, ove godine dobit ovog bisera će biti 150 milijuna kuna,na računu je 193 kn po dionici, cijena je danas 200,00 kn umjesto 1000,00.Čekate strane špekulante da poberu vrhnje? gdje su tu MF-i , gdje je znanje ?
vezano za MF-ove , kod njih ima određena stavka o minimalnoj tržišnoj kapitalizaciji određene firme , stoga , ne mogu ulagati u sve firme .
Sakai,
"pušiš te spike"- nije valjda da nesmijem postaviti pitanje čovjeku koji zna puno više od mene.
Niste fer Sakai
Ulagači rasprodaju sve po redu iako BDTI danima raste, ali koga briga za jedno "T" više u nazivu indexa, zar ne?
cca 7900
trenutni p/e jdpl 5,91 !
Hvala podavatelju.Dodatnih 80 kom na računu.Cijena ok. Volim vas sve.
A sad idemo gori.
[kiss] [lol] [thumbsup]
Nekako ne vjerujem da je buđenje Azije zaustavljeno ovom krizom.Oni tek dolaze a što se brodova tiče, handy može lakše prebroditi prijelazno vrijeme od veće braće.
Ma može Azija biti full budna, ali ako Zapad spava kome će prodavati proizvode? Zato i govore da bi 2,5 milijuna Kineza moglo ostati bez posla.
Hvala podavatelju.Dodatnih 80 kom na računu.Cijena ok. Volim vas sve.
A sad idemo gori.
[kiss] [lol] [thumbsup]
Eto vidiš……i mene polovićno poklopilo na najnižoj današnjoj.
Ma nije valjda da pusis tu spiku Techman? TNPL pada jer je jedan veliki igrac (skrb. racun) valjda dosad prodao par tisuca komada. A tako veliki igrac valjda zna razliku izmedju indexa.
Drugi razlog je to sto je TNPL taoc ZSE, bas kao sto je i prije bila ATPL.
[/quote]
Sakai TNPL i likvide ne pratim. Citirani post mi se svidio.
Sakai,
"pušiš te spike"- nije valjda da nesmijem postaviti pitanje čovjeku koji zna puno više od mene.
Niste fer Sakai
Kolega ne se sekiraj. Sakai je friend i malo se salio. Stariji kolege forumasi znaju da rado dajem svoje misljenje bilo javno ili na PM uz obaveznu"savjet je moj a odluka tvoja"
Ops, psiho je na djelu. Dobio cijeli red sjedi jedan. Likovi koji snagu crpe iz anonimnosti koju im pruza nick ocito nemaju sta kazati pa se koriste metodama koje su im preostale. Za amebe debata je ipak prejaka rijec. Jedino me cudi da administratori ne reagiraju usprkos nekoliko upozorenja.