JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kažu da je išao tetovitari JADROPLOV FOREVER iako ništa ne vrijedi.
[lol]

Jel vam ozdravio Galinec?

Ma šta ozdravia, još će i za repku protiv Andore zaigrat …

vid stvarno … kud nije u Hajduk uložio …

ashrak, sad kad budemo stadion obnavljali za atletsko prvenstvo … khm khm … iNDG …

a i stari plac bi nam dobro došao …
[smiley]

I love the Smell of Profits in the Morning

ashrak, sad kad budemo stadion obnavljali za atletsko prvenstvo … khm khm … iNDG …

[smiley]
[/quote]

Nema tu kruva za nas, već je to rezervirano za DLKV i Konstruktor.

a brale onda ćemo preuzeti dlkv i knstr … [lol]

I love the Smell of Profits in the Morning

[smiley]
[/quote]

[/quote]

A i INGRA i IGH bi mogli brke omastit…

tvoja tri nervozna upitnika ne želim komentirati. ako ti se ne sviđa uprava imaš, prika, dva rješenja; tj. imaš luksuz izbora:
1) izađi iz dionice i što te briga,
2)kupi kontrolni paket i smijeni upravu ili probaj upravljati sam kad misliš da znaš

Jadroplov vodi konzervativnu politiku.

investirao sam na burzi.

pozdrav.

tvoja tri nervozna upitnika ne želim komentirati. ako ti se ne sviđa uprava imaš, prika, dva rješenja; tj. imaš luksuz izbora:
1) izađi iz dionice i što te briga,
2)kupi kontrolni paket i smijeni upravu ili probaj upravljati sam kad misliš da znaš

Jadroplov vodi konzervativnu politiku.

investirao sam na burzi.

pozdrav.

Vidis koja je razlika izmedju mene i tebe. Ja vodim debatu i stavljam konkretne podatke a ti vodis monolog bez argumenata. Sad si ljut i neces odgovorit na moja pitanja vezana za tvoj prosli post. Pa onda odgovoris ono na sta mozes a to je da investiras na burzi a ostala pitanje gdje nemas odgovor presutis.

Ulazio ja i izlazio iz dionice te na njoj u plusu sestocifrenu brojku. Ulaz i izlaz su moje a ne tvoje odluke.

Za kontrolni paket nemam novaca ali se nadam da ce firma dobiti privatnog vlasnika.

Ako podrzavas konzervativnu politiku vodjenja firme sta trazis na burzi koja je visoko rizicno ulaganje. Zasto nisi na orocenoj stednji?

Takozvana konzervativna politika vodjenja firme je ocuvanje svoje pozicije do penzije. Mogu ti to kazat i konkretnije . To ja vidim kao brigu o vlastitoj g….i a ne o interesu firme. Po meni je interes firme razvoj. Sa novcima na racunu sposobna managerija bi uz novogradnje vec davno imala i kojeg dobrog polovnjaka koji bi iskoristio ovu nirvanu kojoj smo svjedocili.

Sta se tice nervoze savjetujem ti pogled u ogledalo. Nervoza u ovom sportu ne dolazi u obzir i da me to trese nikad se u dionice nebih upustio. Nastojim da me vodi racio.

I naravno pozdrav [smiley]

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Prika a zasto je ATPL danas isla gori 25,7% a JDPL 17.06??? Imam obe dionice. Jadroplov ne vodi konzervativnu vec katastrofalnu politiku. I na kraju jos jedno pitanje: da li ti cuvas gotovinu na stednji u banci ili si investirao na burzi?

Danas je 14:10 za JDPL! Jel to znači da im se popravila politika?
🙂

Glas [b]PROTIV[/b] oporezivanja kapitalne dobiti

to ti je zato da sutra kad bude drugačije opet može netko doć davit s novim diskontom na upravu. neki briju na diskontiranje novčanih tokova, a neki uprava.

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

1.,

Danas je 14:10 za JDPL! Jel to znači da im se popravila politika? 🙂

Ma nije nego svi bulje u BDI gdje nema indeksa za containerase i handyje [lol] A da nisam ljut na upravu zbog Q1 jesam . Za Guinessa.

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Zato će se sad 3 Q biti dobar.!!!!!!!!!
Cmokać .
[thumbsup]

New Report

Close