JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ajme liparenja na nerealnom bidu. Kada sutra krene sa 3xx bit će suza.

Jutros sam krenuo u kupovinu Atlanske, ali me uhvatila blokada. Nakon blokade sam zaključio da je Atlanska previše otišla pa sam podebljao JDPL. Da mi je neko prije kojeg mjeseca rekao da ću kupovati po ovim cijenama nasmijao bih se. Smijem se i sada, ali od sreće 🙂

Glas [b]PROTIV[/b] oporezivanja kapitalne dobiti

Evo nađoh i ja nešto siće 20 kom po 235.
Suv ko barut čekam bolja vremena a gotovo sam siguran da će se na ovoj dionici u dogledno vrijeme jako dobro zaraditi.
Pokazah se kao loš prognozer vjerujem kao i velika većina od vas tako da mi je prosijek debelo iznad 3xx
Da se razumjemo ne očekujem veliki rast ni u dogledno vrijeme ali mic po mic uz oporavak marketa i moguću privatizaciju vrlo skoro nadam se ovo će biti bomba od dionice.
Pozdrav svima u ova luda vremena.

prema polugodišnjem izvješću Jadroplov vodi konzervativnu politiku i bio je zbog toga kritiziran.

gotovine na računu 160,40kn po dionici.

jako "nesigurna" dionica za ulaganje . [thumbsup]

Prika a zasto je ATPL danas isla gori 25,7% a JDPL 17.06??? Imam obe dionice. Jadroplov ne vodi konzervativnu vec katastrofalnu politiku. I na kraju jos jedno pitanje: da li ti cuvas gotovinu na stednji u banci ili si investirao na burzi?

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

prema polugodišnjem izvješću Jadroplov vodi konzervativnu politiku i bio je zbog toga kritiziran.

Prika a zasto je ATPL danas isla gori 25,7% a JDPL 17.06??? Imam obe dionice. Jadroplov ne vodi konzervativnu vec katastrofalnu politiku. I na kraju jos jedno pitanje: da li ti cuvas gotovinu na stednji u banci ili si investirao na burzi?
[/quote]

ajme.. [undecid]…svaka ti čast Tech ali ova cijena nema veze sa poslovanjem

doći će i kraj ovakve katastrofalne politike upravljanja firmom. hoće li to biti za godinu, dvije, pet.. ali doći će. ko može čekat toliko, mislim da je vrijedno poešto uložit.

…svaka čast i Atlantskoj, makar njihove investicije u hotele i avione danas i ne djeluju tako perspektivno..

[/quote]

ajme.. [undecid]…svaka ti čast Tech ali ova cijena nema veze sa poslovanjem
[/quote]
Naravno da nema. Razliku u rastu ja bi nazvao discount na upravu. Procitaj njegov cijeli post kojeg sam komentirao.

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Sudeći po BDI … ovo se trži s premijom … [huh]

I love the Smell of Profits in the Morning

Sudeći po BDI … ovo se trži s premijom … [huh]

Nije još baš tako teško.

Ali ako vozarine nastave ovako, uskoro minus više neće biti samo amortizacije radi [wink].

još ni u ajduka nisu uložili [angry]

I love the Smell of Profits in the Morning

Jel vam ozdravio Galinec?

I'LL BE BACK

New Report

Close