JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Idemo .
Raširena jedra klasa optimist granica nepoznata.
[lol] [thumbsup]
Pozdrav ovima u kešu.

Samo malo polakše; Lupino lijepo molim!!

LEAVE THE WORLD BEHINED

Idemo .
Raširena jedra klasa optimist granica nepoznata.
[lol] [thumbsup]
Pozdrav ovima u kešu.

Di češ Lupino?????????????
Na Murdulju??????
Evo i ja se spremam start u 11.00h

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

Ja sutra širim jedra a vas ko je…..b……!!!!!!!!!
Ma šta vi god mislili o tome!!!!!!!!!

Nego reci ti nama što bi ono s BDIem … znam da nije relevantan … ali bode oči onaj graf …
za njega je Crobex Mount Everest …

Slavonska pticice ddan. Upravo sam nesto postao na ATPL vezano za BDI. Jucer se prvi put u zadnje vrijeme desio zaokret. BDI je bio negativan ali njegove dvije od tri komponente su bile u zeleno. Porasli su capeovi i panamaxi a suprici su srusili prosjek. Panamax i cape su cisti bulkeri dok handy i supra radi dizalica mozemo nazvati visenamjenski. To da su porasli cape i panamaxy moze znaciti da se nesto pozitivno dogadja na key bulk marketu (Kina, Indija, Australija, Brazil). Da nas ne uhvati pre rano euforija treba napomenuti da je pozitiva tek jedan dan. Bude li kontinuiteta pa i sa malim postotcima ovo bi moglo biti dno.
[/quote]
Da se nadovezem pozitiva je i drugi dan na pamamaxima i capeovima.Umisto na Mrduju ja otperja sinoc na lignje. Iz mora u tecu. [smiley]

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Nego reci ti nama što bi ono s BDIem … znam da nije relevantan … ali bode oči onaj graf …
za njega je Crobex Mount Everest …

Slavonska pticice ddan. Upravo sam nesto postao na ATPL vezano za BDI. Jucer se prvi put u zadnje vrijeme desio zaokret. BDI je bio negativan ali njegove dvije od tri komponente su bile u zeleno. Porasli su capeovi i panamaxi a suprici su srusili prosjek. Panamax i cape su cisti bulkeri dok handy i supra radi dizalica mozemo nazvati visenamjenski. To da su porasli cape i panamaxy moze znaciti da se nesto pozitivno dogadja na key bulk marketu (Kina, Indija, Australija, Brazil). Da nas ne uhvati pre rano euforija treba napomenuti da je pozitiva tek jedan dan. Bude li kontinuiteta pa i sa malim postotcima ovo bi moglo biti dno.
[/quote]
Da se nadovezem pozitiva je i drugi dan na pamamaxima i capeovima.Umisto na Mrduju ja otperja sinoc na lignje. Iz mora u tecu. [smiley]
[/quote]

Evo stotke!

LEAVE THE WORLD BEHINED

3.10.
7. PBZ D.D. 15.236 0,93 Skrb. račun
8. ZAGREBAČKA BANKA D.D./PICTET ET CIE 14.300 0,87 Skrb. račun

30.09.2008
7. PBZ D.D. 14.317 0,87 Skrb. račun

Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU 1.034.455 63,20 Zast. račun
2. HZMO 111.667 6,82 Zast. račun
3. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 43.569 2,66 Osnovni račun
4. PBZ D.D. 28.263 1,73 Skrb. račun
5. HPB D.D./HPB-INVEST – HPB GLOBAL OIF 19.787 1,21 Skrb. račun
6. HPB D.D. 17.395 1,06 Skrb. račun
7. ZAGREBAČKA BANKA D.D./PICTET ET CIE 15.700 0,96 Skrb. račun
8. PBZ D.D. 15.452 0,94 Skrb. račun
9. HPB D.D./AUREUS INVEST – AUREUS EQUITY OIF 12.592 0,77 Skrb. račun
10. JADROPLOV D. D. 10.011 0,61 Osnovni račun
Ukupno: 79,97
8. ZAGREBAČKA BANKA D.D./PICTET ET CIE 13.800 0,84 Skrb. račun

počelo je ukrcavanje……
za jedno 2 godine ovdje ce se stvarno fina lovica okrenut

Good artists copy. Great artists steal.

Prvo blok transakcijom kupili 10000 ;prije 10 ak dana potom 500; Pa 1500.
Govorim za ZAGREBAČKA BANKA D.D./PICTET ET CIE 15.700 0,96 Skrb. račun
A sudeći po nastavit će i dalje.Neće ovi kupavat bilo šta i što je važnije bilo kad.
Jučer uganija gležanj.Bilo dobro.
Pozdrav jadroplovcima. [wink]

http://www.vecernji.hr/home/showbiz/3182131/showPhotoSerie.do;jsessionid=321033E3DA0AD18985AA5F43CB031527.2

Evo pune ruke posla
. [lol]

Njih par kontorolira dionicu a za skupit osatatak od malih ne bi trebao biti problem..Hpb untra po cijeni od cca 800-830.Ljepa pušionica sa tom blok transkacijom ali udjelničare se mora isplatiti.Mislim da je jako interesantna ekipa u drugih 10…

LEAVE THE WORLD BEHINED

media, postoji neka mogućnost da vidimo i drugih 10?
znam da se u sda vide samo prvih 10.

kao dionicar odes u sda i sve vidis.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

New Report

Close