Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
u ovim turbulentnim vremenima, kupnja na razinama pada dvostruko nižeg od Crobexovog je uvijek povoljna kupnja
Hogar vozi Volvo
Ne želim druk ali zapamtite da ću se ja u petak ili najkasnije u ponedijeljak smijati i postati vam ovih zadnjih nekoliko kupnji. [tongue]
A ovima šta mi šalju na pp da sam druker——— [tongue] [kiss] [lol] [thumbsup]
Da se razumijemo.
Možda pad i bude na 250 pa i niže a ako uslijedi rast do ponedijeljka neće biti ispod 400.
Pa ko voli nek izvoli ja sam se zakockao i imam dobar osijećaj a vi napravite po vašem nahođenju. [tongue]
Da se razumijemo.
Možda pad i bude na 250 pa i niže a ako uslijedi rast do ponedijeljka neće biti ispod 400.
Pa ko voli nek izvoli ja sam se zakockao i imam dobar osijećaj a vi napravite po vašem nahođenju. [tongue]
Nominala je 360… mislim da više ne treba ništa dodati
Surround all arround when it hits the ground
Da se razumijemo.
da, sjecamo se, tako je bilo na KNZM isto…. [lol] [lol]
ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje
taman si mislim da prodam cijeli jdpl i utucem u atpl….
mislim da bi se kaznio ko crocop….
Good artists copy. Great artists steal.