JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ma ja sam danas bio u dilemi prodati JDPL ili ne prodati. Na kraju sam ostao na ne prodati. Samo placam brokerima proviziju jer ne vidim trenutno veliki pad a mozda bude up. Sve ovisi o danasnjem BDI (iako ne dira direktno ovu dionicu) jer druga pretpostavka smirivanja (plan 700) je finalizirana.

Stvarno je teško biti pametan.
Ovog časa preko bare masakr , ali do kraja dana možda okrene..

.Vaš link
[/quote]
Nema pameti. Da sam prodao JDPl zaradi samo broker a da sam prodao ATPL zaradio bi i ja. Pratim masakr in diretto [sad]. Dezurni druker koji ne voli lose vjesti castio te jedinicom. Glede, unatoc i za inat imas stoju.
[/quote]

I ja ovdje zapeo. S nevelikim iznosom, ali opet, vrijeđa mi ponos.

Dobro, nešto sam skratio prošli tjedan na 35X, ali ostavio sam dio.

Jutros se rješio ATPL, mislio i ovu, sve oću, neću, i dok tele misli, prilika pobježe. Tako ovdje opet postadoh "dugoročni" investitor.

Biti pametan ovih dana? Nemoguća misija. Kontrolirati svoju pohlepu – još teže.

Evo samo da se prijavim u klub [cry]

Surround all arround when it hits the ground

Masakr u Americi. Krvi do koljena.

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

To bi trebalo znaćit ,,,sutra u dokup!

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

To bi trebalo znaćit ,,,sutra u dokup!
Samo ti kupuj ,ja cekam ispod 300,vjerojatno sljediš svog Boga Techmana hahahahaah
[/quote]

Karlo nije ti lako.

Riječ je o futuresima naravno!!!!!!!!!

Dow +75.00 +0.72% 10,549.00
NASDAQ +15.50 +1.03% 1,527.50
S&P +14.20 +1.27% 1,133.00
Evo možda ipak nijesmak svijeta.

Ili možda ipak je!!!!!!!! [lol] [tongue]

Dow +75.00 +0.72% 10,549.00
NASDAQ +15.50 +1.03% 1,527.50
S&P +14.20 +1.27% 1,133.00
Evo možda ipak nijesmak svijeta.

čak se futuresi i povećavaju , čime se nakon rekordnog pada , barem danas pomalo stabilizira situacija.
ako su kolege sa TA u pravu, biti će tu još manjih padova , ali ipak , poslije svega ovog , mislim da je dno vrlo blizu.

FUTURES
VALUE CHANGE % CHANGE
Dow 10,591.00 117.00 1.12
S&P 500 1,136.10 17.30 1.55
NASDAQ 1,529.50 17.50 1.16

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Ja sam ga kupova po 350 ( i mislio odlično), i sad nadokupio na 315 pa kud puklo da puklo, čini mi se da niže ne može…

Doduše to mi se činilo i na 350…

Briljantan potez, danas će ga biti za 250…

Nije dobro, neće to dobro završiti.
Iako su pojedinci 19. ulazili sa velikim nadanjima i pokazali nam da su ponovno nakon nekog vremena ponovno ušli u JDPL (350 kn) i krenuli sa drukom, ispalo je da nisu dobro procijenili situaciju. Danas će JDPL opet piti po diskontu.

Naravno sve potpisujem osim druka. Na zalost ATPL je ipak sladji kolacic pa sam danas tamo pazario (i vec uzeo 50 kn po dionici).

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

New Report

Close