JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ćemo drukat?
jel se to arapi interesiraju za kupnju jadroplova? [lol] [lol]

možda hvataju startne pozicije pred privatizaciju?

Hogar vozi Volvo

Možda će nam rusi graditi brodove?

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=f876bdb8-c75e-4566-a819-56f8f6654a58&open=sec

Hogar vozi Volvo

Ako Bush skupi milostinju, neće trebat drukat. Čak i da firma ostane bez brodova, ići će gore. Takvo smo mi tržište.

Glas [b]PROTIV[/b] oporezivanja kapitalne dobiti

Svi junaci mukom zamukose. Ako malo ne isprovociram diskusiju ovaj topic je mrrtav.

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Evo i ameri u to vjeruju – futuresi +1,5%:

MAJOR U.S. INDICES

* Futures

Symbol Name Last Trade Change Related InfoDJZ08.CBT Dow Jones Indus. Dec 08 10,854.00 Sep 23 0.00 (0.00%) Chart
NVU09.CME E-Mini Nasdaq 100 Sep 09 1,946.75 4:40am ET 0.00 (0.00%) Chart
ESZ08.CME E-Mini S&P 500 Dec 08 1,203.25 4:55am ET Up 16.25 (1.37%) Chart
YMZ08.CBT Mini Dow Jones Indus.-$5 Dec 08 10,985.00 4:45am ET Up 131.00 (1.21%) Chart
NQZ08.CME Nasdaq 100 Dec 08 1,676.25 4:54am ET Up 25.75 (1.56%) Chart
SPZ08.CME S&P 500 Dec 08 1,203.20 4:54am ET Up 16.20 (1.36%) Chart

Hogar vozi Volvo

Evo jedan pozitivan druk. Ipak sam unutra. Na SMM-u sam cakulao sa proizvodjacima. Dvije novogradnje nisu upitne. Kljucni djelovi opreme kao sto je kormilarski uredjaj i slicno su naruceni. Ko i kad je dao garancije nije mi poznato. Ocito je bila radnja ispod zita. Da skver nije ugovorio ta dva broda u iducoj godini navoz prazan a to dovodi u pitanje kompletno funkcioniranje brodogradilista koje aktualne projekte financira djelom iz buducih prihoda. Nastane li rupa u prilivu novca ode skver u garden (sta po mom misljenju i nebi bilo lose). I jos jedna novost vezana za Splitski skver. I Ropaxi idu. Ko je za njih izdao garancije je nova nepoznanica. Ni Agent i Mulder & Scully iz X files vjerovatno nebi usli u trag. Oj Evropo n……a si kad i ako udjemo.

Evo jedan pozitivan druk. Ipak sam unutra. Na SMM-u sam cakulao sa proizvodjacima. Dvije novogradnje nisu upitne. Kljucni djelovi opreme kao sto je kormilarski uredjaj i slicno su naruceni. Ko i kad je dao garancije nije mi poznato. Ocito je bila radnja ispod zita. Da skver nije ugovorio ta dva broda u iducoj godini navoz prazan a to dovodi u pitanje kompletno funkcioniranje brodogradilista koje aktualne projekte financira djelom iz buducih prihoda. Nastane li rupa u prilivu novca ode skver u garden (sta po mom misljenju i nebi bilo lose). I jos jedna novost vezana za Splitski skver. I Ropaxi idu. Ko je za njih izdao garancije je nova nepoznanica. Ni Agent i Mulder & Scully iz X files vjerovatno nebi usli u trag. Oj Evropo n……a si kad i ako udjemo.

ja sam trazio neki dan jednog pozitivnog drukera , ali mi admin obrisao post 🙂
posto je tama zamrla

Good artists copy. Great artists steal.

Dokupio još nešto siće.
A šta ću kad je đabalesku.Našlo se još nešto para .
Ima još jedan nalozić na 30X .
Slijedim Techmanov sistem kupnje.Valjalo bi kad bi poklopilo.
Sutra je ionako smak svijeta. [lol]

Ma ja sam danas bio u dilemi prodati JDPL ili ne prodati. Na kraju sam ostao na ne prodati. Samo placam brokerima proviziju jer ne vidim trenutno veliki pad a mozda bude up. Sve ovisi o danasnjem BDI (iako ne dira direktno ovu dionicu) jer druga pretpostavka smirivanja (plan 700) je finalizirana.

Ja sam ga kupova po 350 ( i mislio odlično), i sad nadokupio na 315 pa kud puklo da puklo, čini mi se da niže ne može…

Doduše to mi se činilo i na 350…

Ma ja sam danas bio u dilemi prodati JDPL ili ne prodati. Na kraju sam ostao na ne prodati. Samo placam brokerima proviziju jer ne vidim trenutno veliki pad a mozda bude up. Sve ovisi o danasnjem BDI (iako ne dira direktno ovu dionicu) jer druga pretpostavka smirivanja (plan 700) je finalizirana.

Stvarno je teško biti pametan.
Ovog časa preko bare masakr , ali do kraja dana možda okrene..

.Vaš link

Stvarno je teško biti pametan.
Ovog časa preko bare masakr , ali do kraja dana možda okrene..

.Vaš link
[/quote]
Nema pameti. Da sam prodao JDPl zaradi samo broker a da sam prodao ATPL zaradio bi i ja. Pratim masakr in diretto [sad]. Dezurni druker koji ne voli lose vjesti castio te jedinicom. Glede, unatoc i za inat imas stoju.

New Report

Close