JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

znaju isto kao i ti ,a možda i manje

nisu mi jasni stvarno….ako oni koji su tu u Splitu nisu mogli znati da će biti loš 2Q, nego su kupovali prije izvješća ko ludi, onda je stvarno upitno koliko znaju i koliko su opravdane njihove odluke. Izgubili su na jdpl skoro 50% u nekoliko mjeseci [bye]

To nije i jedina pogreska. Bilo je i preranih izlazaka. Ali treba biti iskren i kazati i da su medju prvima prepoznali potencial brodara i da su na brodarima vjerovatno u dobrom plusu kad potegnu crtu.

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

evo…Tech ceka u zasjedi na 301…..pa sretno ti bilo…..

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

fenomenalno , pozdrav majstoru,sad smo barem mirni par sati

Good artists copy. Great artists steal.

što nam uradi međed,amerčki međed..

KADA NARASTEM BIT ČU BROKER

samo da se pohvalim, kupio sam 43 komada po 301,11 kuna hehehe

pa ako i ode niže, do kraja godine ću sigurno bit u debelom plusu s tom kupovinom, ionako nam se sprema nova runda rasta vozarina

🙂

samo da se pohvalim, kupio sam 43 komada po 301,11 kuna hehehe

pa ako i ode niže, do kraja godine ću sigurno bit u debelom plusu s tom kupovinom, ionako nam se sprema nova runda rasta vozarina

🙂

jesi siguran da su dionice tvoje?
a dnevni limiti?

jesi siguran da su dionice tvoje?
a dnevni limiti?

Čuj, interfejs od brokerske kuće mi ih je upisao, pa sad ako će se ponišiti transakcije nek se ponište. Mada da je tako onda se ne bi niti dopustilo trgovanje van dnevnog limita kako je i bilo svojevremeno na Varaždinskoj burzi. Ionako nije neka velika lova, ali onako, za dušu hehe

😉

evo…Tech ceka u zasjedi na 301…..pa sretno ti bilo…..

Ne, 303 drugi u redu :-). Da li je greska interfeisa i na Losinjskoj di je blokada stala na -20%

BDI, Europpa i US u zelenom, omjer k/p se poboljšava….nadam se da ćemo uskoro i mi i nadam se da će Tech ipak ostati praznih rukava na 303 kn. Nada ipak umire posljednja.

Hogar vozi Volvo

Dow +407.59 +3.84% 11,017.25
NASDAQ +95.07 +4.53% 2,193.92
S&P +48.85 +4.22% 1,205.24
Gotovo je sa nalozima na 303 i kusur.
Ali i da vam je netko nudio i 400 prije 10 dana objeručke bi prihvatili.
Zajebana stvar je ta pohlepa. [lol]

BDI, Europpa i US u zelenom, omjer k/p se poboljšava….nadam se da ćemo uskoro i mi i nadam se da će Tech ipak ostati praznih rukava na 303 kn. Nada ipak umire posljednja.

Preventivno sam danas kupio na 323. [kiss] I sutra cu.

New Report

Close