JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ma nezna se ko je smješniji ti , analitičar ili Petrov.
Ajde izračun napravi ti sam ako znaš pa čes vidjeti koliko vrijedi i jeli precijenjena ili podcijenjena.
Reći ću samo da je nominalna vrijednost dionice 360 kn.
A trenutno je cijena 370.

Ja znam još par njih koje su s vrlo sličnim omjerima ili čak nižim (nominalne vrijednosti vs. današnja vrijednost) …

iz današnjeg business.hr:

Jadroplov sa 86,86 milijuna kuna dobiti pokriva gubitke
Business.hr/Hina

Dioničari splitskog Jadroplova odlučivat će na redovitoj glavnoj skupštini, najavljenoj za 22. listopada, o upotrebi prošlogodišnje dobiti.

Kako se navodi u pozivu za skupštinu objavljenom u Narodnim novinama, Uprava i Nadzorni odbor predlažu da se prošlogodišnja dobit u iznosu 86,86 milijuna kuna i zadržana dobit iskoriste za pokriće dijela gubitaka iz ranijih godina.

Za skupštinu su također najavljene izmjene i dopune statuta.

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=3b83015a-aab4-49d7-9fe1-69345e145f73

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Je ali neće nikako ispod nominale.

Business.hr/Hina

Dioničari splitskog Jadroplova odlučivat će na redovitoj glavnoj skupštini, najavljenoj za 22. listopada, o upotrebi prošlogodišnje dobiti.

Kako se navodi u pozivu za skupštinu objavljenom u Narodnim novinama, Uprava i Nadzorni odbor predlažu da se prošlogodišnja dobit u iznosu 86,86 milijuna kuna i zadržana dobit iskoriste za pokriće dijela gubitaka iz ranijih godina.

Ko je ovde lud??? Zar sud nije objavio da su gubitci napumpani od strane Toule & Co? Zasto talenat ne ceka pravomocnost (nemam pojma koji je trenutni status presude). Očito sva ona tumačenja kako mogu dijelitiu managersku nagradu i danas ne drže vodu ili su trenutni manageri u k…u pa ne znaju procitati svoja prava.

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Business.hr/Hina

… ili su trenutni manageri u k…u pa ne znaju procitati svoja prava.
[/quote]

Mislim da smo ovaj dio već odavno razjasnili.

S malim zakasnjenjem.

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

na žalost….

Good artists copy. Great artists steal.

na žalost….
[/quote]
zašto na žalost, cijene dionica su ionako relativna stvar i kreću se u ciklusima. Mada će neki vrli analitičari PD-a reći da je JDPL precijenjen ja se ne bi složio. Uostalom sad je odlična prilika za kupnju . To je kao da kupuješ mercedes po cijeni od dacie.

zašto na žalost, cijene dionica su ionako relativna stvar i kreću se u ciklusima. Mada će neki vrli analitičari PD-a reći da je JDPL precijenjen ja se ne bi složio. Uostalom sad je odlična prilika za kupnju . To je kao da kupuješ mercedes po cijeni od dacie.

Netko te čuo !
Techmane , nije vrag ….????

Prošlo 10000 komada po 355 Kn.

Netko te čuo !
Techmane , nije vrag ….????
[/quote]

da 5 transakcija po 2000 komada

TRANSAKCIJE – JDPL-R-A

1394 10:57:10 355,00 2.000 710.000,00
1393 10:57:10 355,00 2.000 710.000,00
1392 10:57:10 355,00 2.000 710.000,00
1391 10:57:10 355,00 2.000 710.000,00
1390 10:57:10 355,00 2.000 710.000,00

Papic kupio.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

New Report

Close