JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kockar u dusi. Malo cu kontaminirat topic drugom temom. Sta je Todi jamstvo za njegove kredite i o cemu mu ovisi bonitet. Moze li on dozvolit da mu firme idu doli a kredita nikad dosta? Over and out sa LEDOM ovdje.

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Uh zaboravio sam izvjesce od sinoc!!!

Uh zaboravio sam izvjesce od sinoc!!!

Kosavicom?

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Svaka čast moga si poslat još koju. [thumbsup]

Kosavicom. Malo ih je ali sve sta smo uhvatili bile su velike.

Pa, dobro, kad ce ti vec zavrsiti godisnji? [thumbsup]

Pa, dobro, kad ce ti vec zavrsiti godisnji? [thumbsup]

Da li ti navijas za mene ili za lignje???

Za mene na lignjama 🙂

ma znamo mi svi da su nam drage lignje ali ja bih ipak radije vidio JDPL na zelenoj grani nego lignju u ruci!

Hogar vozi Volvo

JDPL ima odličnu perspektivu….ništa novo..ali,pročitajte postove od lani,i eto nas na početku,a povijest se ponavlja….nije privatiziran,a bit će,vozarine su na istom nivou kao lani,znači,rasti će,pokazali su da znaju zaraditi ( ne i raspolagati s lovom,ALI nema veze ),a cijena je ista kao i lani…ili preklani ?

Znači,lagano skupljanje do prve vijesti o privatizaciji…onda UP, ( iskrcavanje ),pa stagnacija,pa Izvješće – UP ( iskrcavanje ),pa rast vozarina- UP ( iskrcavanje )…pa opet bedara…. [cool]

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

http://www.poslovni.hr/92306.aspx

Iako su cijene dionica svjetskih brodara zabilježile veći pad u kolovozu a u usporedbi s domaćim brodarima, –17,5 posto prema –9,64 posto, dionice Atlantske plovidbe su i dalje podcijenjene, a Jadroplov precijenjen.

nemam jdpl-r-a , Ali da imam sve bih ovo gledao vrlo skeptično i malo drugačije ponukan člancima naših vrlih analitačara, kad se sjetim da je:
– HT bio podcjenjen na 360kn pa opet na 330 kn a target cijena 400kn pa poslije 360 i 330
– i igh nedavno podcjenjen i target cijena 14.000
– a ina target cijena 2100 i 2300 i članci da je precijenjena na 2400kn i 2600kn

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

Ma nezna se ko je smješniji ti , analitičar ili Petrov.
Ajde izračun napravi ti sam ako znaš pa čes vidjeti koliko vrijedi i jeli precijenjena ili podcijenjena.
Reći ću samo da je nominalna vrijednost dionice 360 kn.
A trenutno je cijena 370.

New Report

Close