a fino na bidu su ostale 3 ponude nemremo pasti više od 211 kuna 🙂
Sad nagradno pitanje: Di su oni koji su pravdali Papinja kad je nedavno kupovao na 600+ kako zna sta radi [bye]
Prva nagrada kupovina 100 dionica po 100 a ostale po dogovoru.
Tech, mozda bi trebalo potegnuti rucnu. Ti znas da sam i ja javno rekao da sam prodao na 662, ako se ne varam. To sto je danas JDPL pao, a Papinjo kupovao na 600 + nije bas neki argument. A sto je sa ostalim dionicama? PBZ, TISK, pa ako hoces i Ledo. Ako se sjecas, kad si prvi put kupovao LEDO, tko te je upozoravao na njegovu precjenjenost i sklonost drukeraju tamo? I gdje je Ledo danas?
Jednostavno, trziste je takvo, bolesno, silovano i mozes ga je..at.
[/quote]
Sakai nema rucne. Papinju ne mogu oprostiti 1Q. Doduse pomogao mi je jer sam izasao na vrijeme ali to ga ne opravdava. Vezano za Ledo bio si u pravu ali ja ga jos kupujem. Predlazem malu okladu. Tko ce prije natrag na zelene grane LEDO ili JDPL. Ja tipujem na LEDA.
Možda si ti dragi Teh. prodao jadroplov da pokriješ gubitak na LEDU .
I ja sam spreman na okladu za tu kombinaciju.
[lol]
Pa ga sad dokupljuješ da smanjiš ulaz sa lovom od jadroplova.
Volio bi vidjet tvoje stanje portfelja. [lol]
Pa ga sad dokupljuješ da smanjiš ulaz sa lovom od jadroplova.
Volio bi vidjet tvoje stanje portfelja. [lol]
Stize ti stanje na PM. Nisi rekao na koga tipujes u okladi [wink]
Sakai nema rucne. Papinju ne mogu oprostiti 1Q. Doduse pomogao mi je jer sam izasao na vrijeme ali to ga ne opravdava. Vezano za Ledo bio si u pravu ali ja ga jos kupujem. Predlazem malu okladu. Tko ce prije natrag na zelene grane LEDO ili JDPL. Ja tipujem na LEDA.
Ma kakva oklada u ovakvom trzistu? A ako i Ledo ode ap ap, to sigurno nece biti zbog fundamenata nego zbog napucavanja prinosa (citaj, smanjivanja gubitaka fondovima). Zahvalna je to dionica.
No svatko ima svoj pristup ulaganja. Ti si ocito malo vise kockar od mene. U svakom slucaju, sretno.