JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sad nagradno pitanje: Di su oni koji su pravdali Papinja kad je nedavno kupovao na 600+ kako zna sta radi [bye]

Čekaju sutrašnje otvaranje da prodaju po 300.

Lagani dizaster… al šta ćeš… dotle dok nisi prodao nisi ni izgubio….tješim se bar…
No dobro…. ima se još sitniš , pa da vidimo sutra je dan za kupnju jer će večina dionica bit u blokadama. Ma, kud puklo…bar znam da nisam kupovao dok je tržište raslo.
Sretno svima.

Scio me nihil scire

sad ce se ntko iz vlde sjetit da je idelano vrijem za privatizaciju jadroplova 🙂

Good artists copy. Great artists steal.

Sad nagradno pitanje: Di su oni koji su pravdali Papinja kad je nedavno kupovao na 600+ kako zna sta radi [bye]

Prva nagrada kupovina 100 dionica po 100 a ostale po dogovoru.

Tech, mozda bi trebalo potegnuti rucnu. Ti znas da sam i ja javno rekao da sam prodao na 662, ako se ne varam. To sto je danas JDPL pao, a Papinjo kupovao na 600 + nije bas neki argument. A sto je sa ostalim dionicama? PBZ, TISK, pa ako hoces i Ledo. Ako se sjecas, kad si prvi put kupovao LEDO, tko te je upozoravao na njegovu precjenjenost i sklonost drukeraju tamo? I gdje je Ledo danas?

Jednostavno, trziste je takvo, bolesno, silovano i mozes ga je..at.

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Prva nagrada kupovina 100 dionica po 100 a ostale po dogovoru.

Tech, mozda bi trebalo potegnuti rucnu. Ti znas da sam i ja javno rekao da sam prodao na 662, ako se ne varam. To sto je danas JDPL pao, a Papinjo kupovao na 600 + nije bas neki argument. A sto je sa ostalim dionicama? PBZ, TISK, pa ako hoces i Ledo. Ako se sjecas, kad si prvi put kupovao LEDO, tko te je upozoravao na njegovu precjenjenost i sklonost drukeraju tamo? I gdje je Ledo danas?

Jednostavno, trziste je takvo, bolesno, silovano i mozes ga je..at.
[/quote]
Idem na lignje i odgovorit cu kad se vratim. Pozdrav

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Broj dionica JDPL-R-A:1.636.674
(nominala=360)
Došli smo do nominale.
Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU 1.034.455 63,20 Zast. račun
2. HZMO 111.667 6,82 Zast. račun
3. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 43.569 2,66 Osnovni račun
4. PBZ D.D. 28.263 1,73 Skrb. račun
5. HPB D.D./HPB-INVEST – HPB GLOBAL OIF 22.787 1,39 Skrb. račun
6. HPB D.D. 16.959 1,04 Skrb. račun
7. PBZ D.D. 13.944 0,85 Skrb. račun
8. HPB D.D./HPB-INVEST – HPB DYNAMIC OIF 13.881 0,85 Skrb. račun
9. HPB D.D./AUREUS INVEST – AUREUS EQUITY OIF 12.766 0,78 Skrb. račun
10. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 10.214 0,62 Skrb. račun
Ukupno:

Tko je papinjo?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Tko je papinjo?

Neki brazilski nogometaš …

Vjerovatno pojačanje Hajduka, pa čovjek malo dokupio dionica JDPL … [proud]

Tko je papinjo?

[/quote]

[thumbsup] sto cu – 100-ka [lol]

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Ja se nakrcao danas i jučer a vi koji čekate dno svaka vam čast.
S obzirom na vlasničku strukturu gotovo sam uvjeren da neće dopustiti neko veliko odstupanje od nominale. [lol]
Prosijek sada nakon svih kupovina 430 i ja super zadovoljan a vama koji želite 300 želi msvu sreću.
Cmokać!!!!!!!!!!!! [smiley]

Tko je papinjo?

[/quote]

[thumbsup] sto cu – 100-ka [lol]
[/quote]

hebo sve ,važno da je duh ostao.
a i važno da smo zdravi,hebeš pare [lol]

Good artists copy. Great artists steal.

Žoze Silva Papinjo iz Sao Paola, svojevremeno igrao sa Romarijem [cool]

No pain no Game