Sad nagradno pitanje: Di su oni koji su pravdali Papinja kad je nedavno kupovao na 600+ kako zna sta radi [bye]
Čekaju sutrašnje otvaranje da prodaju po 300.
Lagani dizaster… al šta ćeš… dotle dok nisi prodao nisi ni izgubio….tješim se bar…
No dobro…. ima se još sitniš , pa da vidimo sutra je dan za kupnju jer će večina dionica bit u blokadama. Ma, kud puklo…bar znam da nisam kupovao dok je tržište raslo.
Sretno svima.
sad ce se ntko iz vlde sjetit da je idelano vrijem za privatizaciju jadroplova 🙂
Sad nagradno pitanje: Di su oni koji su pravdali Papinja kad je nedavno kupovao na 600+ kako zna sta radi [bye]
Prva nagrada kupovina 100 dionica po 100 a ostale po dogovoru.
Tech, mozda bi trebalo potegnuti rucnu. Ti znas da sam i ja javno rekao da sam prodao na 662, ako se ne varam. To sto je danas JDPL pao, a Papinjo kupovao na 600 + nije bas neki argument. A sto je sa ostalim dionicama? PBZ, TISK, pa ako hoces i Ledo. Ako se sjecas, kad si prvi put kupovao LEDO, tko te je upozoravao na njegovu precjenjenost i sklonost drukeraju tamo? I gdje je Ledo danas?
Jednostavno, trziste je takvo, bolesno, silovano i mozes ga je..at.
Prva nagrada kupovina 100 dionica po 100 a ostale po dogovoru.
Tech, mozda bi trebalo potegnuti rucnu. Ti znas da sam i ja javno rekao da sam prodao na 662, ako se ne varam. To sto je danas JDPL pao, a Papinjo kupovao na 600 + nije bas neki argument. A sto je sa ostalim dionicama? PBZ, TISK, pa ako hoces i Ledo. Ako se sjecas, kad si prvi put kupovao LEDO, tko te je upozoravao na njegovu precjenjenost i sklonost drukeraju tamo? I gdje je Ledo danas?
Jednostavno, trziste je takvo, bolesno, silovano i mozes ga je..at.
[/quote]
Idem na lignje i odgovorit cu kad se vratim. Pozdrav
Broj dionica JDPL-R-A:1.636.674
(nominala=360)
Došli smo do nominale.
Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU 1.034.455 63,20 Zast. račun
2. HZMO 111.667 6,82 Zast. račun
3. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 43.569 2,66 Osnovni račun
4. PBZ D.D. 28.263 1,73 Skrb. račun
5. HPB D.D./HPB-INVEST – HPB GLOBAL OIF 22.787 1,39 Skrb. račun
6. HPB D.D. 16.959 1,04 Skrb. račun
7. PBZ D.D. 13.944 0,85 Skrb. račun
8. HPB D.D./HPB-INVEST – HPB DYNAMIC OIF 13.881 0,85 Skrb. račun
9. HPB D.D./AUREUS INVEST – AUREUS EQUITY OIF 12.766 0,78 Skrb. račun
10. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 10.214 0,62 Skrb. račun
Ukupno:
Tko je papinjo?
Tko je papinjo?
Neki brazilski nogometaš …
Vjerovatno pojačanje Hajduka, pa čovjek malo dokupio dionica JDPL … [proud]
Ja se nakrcao danas i jučer a vi koji čekate dno svaka vam čast.
S obzirom na vlasničku strukturu gotovo sam uvjeren da neće dopustiti neko veliko odstupanje od nominale. [lol]
Prosijek sada nakon svih kupovina 430 i ja super zadovoljan a vama koji želite 300 želi msvu sreću.
Cmokać!!!!!!!!!!!! [smiley]
Neki brazilski nogometaš …
Vjerovatno pojačanje Hajduka, pa čovjek malo dokupio dionica JDPL … [proud]
[/quote]
[thumbsup] sto cu – 100-ka [lol]
[/quote]
hebo sve ,važno da je duh ostao.
a i važno da smo zdravi,hebeš pare [lol]