Ja sam isto prognozirao a i jučer prodao i čekam debelo ispod 400!!!!!!!!!!!!
Mali shotić pa bumo videli
Čisto za spomen… da li je netko konačno vidio ugovore sa PD?
Zašto je atlantska odustala od kupnja JDPL nakon due diligence?
nisam upoznat,kada je atpl ima due dilligence u jdpl?
btw, pomalo se približavamo nominali ove dionice ( 360,00 )
Po mojim saznanjima problem su bila 3 broda pod PD. Brodovi su u vlasnistvu stranih kompanija na Malti a JDPL nije vlasnik tih firmi.
Po mojim saznanjima problem su bila 3 broda pod PD. Brodovi su u vlasnistvu stranih kompanija na Malti a JDPL nije vlasnik tih firmi.
[/quote]
Da li to znaci da nakon isteka tih ugovora (2011 godine ili???), ti brodovi postaju vlasnistvo JDPL? Kako to da ih onda vode pod svoju imovinu (meni se cini da bez tri broda knjigovodstvena vrijednost ne moze biti ni blizu onoj iskazanoj)…
[/quote]
Da li to znaci da nakon isteka tih ugovora (2011 godine ili???), ti brodovi postaju vlasnistvo JDPL? Kako to da ih onda vode pod svoju imovinu (meni se cini da bez tri broda knjigovodstvena vrijednost ne moze biti ni blizu onoj iskazanoj)…
[/quote]
Pretpostavljam da po ugovoru brodovi prelaze u vlasnistvo JDPL nakon leasinga s tim da JDPL treba jos isplatiti kapitalnu dobit PD.
Ja sam isto prognozirao a i jučer prodao i čekam debelo ispod 400!!!!!!!!!!!!
Mali shotić pa bumo videli
Lupino vjerujem i ja da bi moglo ispod 400 ali sta ti znaci to debelo?
[/quote]
[/quote]
Pretpostavljam da po ugovoru brodovi prelaze u vlasnistvo JDPL nakon leasinga s tim da JDPL treba jos isplatiti kapitalnu dobit PD.
[/quote]
Mali ispravak. Atlantska i nije bila ozbiljan kupac. Tankerska je radila due diligence i odustala radi PD. Sorry sta sam bio brz na obaracu.
380 je za mene debelo.
Nevjerujem da će ispod.
Ja ću početi još domlo grickati pa kud puklo.Nema se nešto para ali ovaj Jadroplov na ovoj cijeni je prebrutalno jeftin čak i sa onakvom upravom.
Bdi ne nože još puno dole mislim da je gotovo sa padom.Trend će se sigurno okrenuti za koji dan.Brodari su uvijek ti koji će (u čeki ine ) povući gore budite uvjereni.Kupnja na ovoj cijeni je izrazito povoljna mada bi ja bio zadovoljan sa još 5% nižom.