treba biti relan i reći da su ovo cijene kojima se rijetko tko nadao . po meni, čisti đabalesko, tko uleti i niže od ovoga , svaka mu čast .
treba biti relan i reći da su ovo cijene kojima se rijetko tko nadao . po meni, čisti đabalesko, tko uleti i niže od ovoga , svaka mu čast
To sam i ja mislio kad sam ulazio na 476 neki dan, a sad gledam da izađem s gubitkom pa u ATPL dok je ovako nisko.
Već sad je to O.K za ulaz.
kak? P/E je preko 13 dok je na ATPL ispod 6.
Hm, izgleda da sam bio viscun (po dalmatinski vjestac ili ti muska vjestica). Rezapinjali su me na kriz kad sam pricao o ovim nivoima. 440 je dobro ali moglo bi biti i bolje za ulaz. Pozdrav dezurnim drukerima.
Hm, izgleda da sam bio viscun (po dalmatinski vjestac ili ti muska vjestica). Rezapinjali su me na kriz kad sam pricao o ovim nivoima. 440 je dobro ali moglo bi biti i bolje za ulaz. Pozdrav dezurnim drukerima.
Prošli tjedan sam uša s nekom sićom po 479, nalog nije ni prošao cijeli, a isto istresao nakon objave za INU.
Danas me zasvrbilo da skupim na 450, žao mi što nisam. Ne znam, moglo bi i niže od 44x. Međutim, ne puno niže, tehnike radi. I 440 je vrlo dobra cijena.
Ovako, naoružati se strpljenjem, pa opet na čeku.
treba biti relan i reći da su ovo cijene kojima se rijetko tko nadao . po meni, čisti đabalesko, tko uleti i niže od ovoga , svaka mu čast
To sam i ja mislio kad sam ulazio na 476 neki dan, a sad gledam da izađem s gubitkom pa u ATPL dok je ovako nisko.
postavlja se pitanje pa što si onda uopće ulazio u jdpl ?
ako ti nije neka velika nevolja u ovom trenutku, moj ti je savjet da tako nešto ne radiš , na taj način ćeš samo izgubiti svoj novac .
opet, ako na takav način uletiš u atpl, vjerojatnost je da ti i tamo padne dionica , pa što ćeš onda , prodati atpl jer ti je u tom trenutku jdpl još više pao i želio bi ponovo ući u njega ?
moj savjet, tvoja odluka .
Pričam malo okolo s ljudima i zanimljiva je ta ljudska psiha. "Sve je išlo dolje, ne isplati se ulagat u dionice…", a kad krene, počet će mahnito kupovati i po 800+. Jer, eto oni koji su ušli na 440, sad su dobili 90%, pa se dionice ipak isplate 🙂
postavlja se pitanje pa što si onda uopće ulazio u jdpl ?
ako ti nije neka velika nevolja u ovom trenutku, moj ti je savjet da tako nešto ne radiš , na taj način ćeš samo izgubiti svoj novac .
opet, ako na takav način uletiš u atpl, vjerojatnost je da ti i tamo padne dionica , pa što ćeš onda , prodati atpl jer ti je u tom trenutku jdpl još više pao i želio bi ponovo ući u njega ?
moj savjet, tvoja odluka .
Puno sam u ATPL na 2800 pa 2400, čekao sam tko će ponovno pasti, prvi je pao JDPL i ja uletio anakon toga ATPL zaronila ispod 2400 ali sad je to tu negdje pa ću čekati.
treba biti relan i reći da su ovo cijene kojima se rijetko tko nadao .
Treba biti realan i kazati da ja o ovom pricam od 1Q [cool]