JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja imam dionicu po 535 pa mi ne smeta ničije pisanje tu smo di jesmo i to je to.

Biće bolje.

To lave. Cista stotka od mene frienda. [thumbsup]

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Baš je degradirala ova tema

Baš je degradirala ova tema

Naravno da se degradira. Od grupe koja je bila dosta aktivna i punila forum cinjenicama, analizama, informacijama mislim da sam redovit ostao samo ja . Sjecate li se jos Hogara, Toknezeva, Sakaia, Vipya, Spancira, Strawinskog, Derbya, Bosuna………….. Ja sam ostao jer je strasno zabavno. Na godisnjem sam do devetog mjeseca i ostale topice niti citam niti na njima pisem ali ovdje jednostavno ne mogu odolit.

Kada je za očekivat objavu FI-a za 2Q?

Joskona a cim si ti zasluzio da gornji natpis bude ocjenjen jedinicom? Popravljam ti prosjek sa stotkom. Izgleda da je 2Q vruca tema. [wink]

A što je tu tako zabavno? Vrijeđanje svih koji ne pušu u tvoja jedra? Likovanje jer Jadroplov ne posluje kako bi mogao? Ljudi od struke bi, vjerujem, prvi mogli poduzeti nešto da i splitski brodar krene koracima uspješnijih kolega. Kakvi su bili prethodnici Papić mi djeluje kao anđeo, unatoč netalasanju.

Zabavno mi gledati kako se ljudi ljute kad iznosim cinjenice, reakcije na argumentirane postove, degradaciju od znalca do drukera. I opet ponavljam kao papagaj bez konfrontiranja cinjenica. Znas kako se to zove?

Glede vrijedjanja daj bogati citiraj neki post gdje ja vrijedjam ako to nije odgovor na necije etiketiranje ili iznosenje ordinarnih gluposti. Istinu treba prihvatiti pa ma kakva ona bila. Da ne smatras argumentiranim poisanjem postove ala "sad ce to gore, samo sto nije, vezite se poljecemo ili dusebriznistvo forumasa sa prethodne stranice koji brine o investitorima pa kaze zalit ce te sta ne kupujete sada jer kad krene nece se to vise moci uhvatiti".

I na zalost izgleda da trebam i tebe svrstati u grupu pisaca koji pisu da bi pisali a ne nesto rekli. Molim te elaboriraj moj vjetar (osim cinjenica) i duboko cu ti se ispricati.

Ako je razlog tvoje ljutnje pushing na dionicama JDPL mogu samo suosjecati sa tobom jer i ja pusim na drugim dionicama ali napominjem moje pisanje ne moze ni dignit ni spustit cijenu dionice vec eventualno moze nekoga navesti da prostudira cinjenice koje sam naveo (gubitak u trenutku kad dry bulk obara sve rekorde a containerasi posluju solidno, gubitak novaca zbog nesposobnosti osobe zaduzene za financije jer usprkos konstantnom klizanju drzi gomilu novca na racunu u dolarima, gubitka zarade zbog zaustavljanja brodova zbog tehnickih problema ili problema sa PSC, gubitka zbog drzanja novaca na racunu umjesto angazmana tih novaca, stavljanja svih jaja u jednu kosaru kod izgradnje novih brodova a posebno znajuci sta je diktat EU gdje stremimo……………..) i donese zakljucak da li je trenutna cijena povoljan ulaz.

Papinjo moze biti i andjeo Gabriel ali to nije dovoljno da bude dobar Manager.

A što je tu tako zabavno? Vrijeđanje svih koji ne pušu u tvoja jedra? Likovanje jer Jadroplov ne posluje kako bi mogao? Ljudi od struke bi, vjerujem, prvi mogli poduzeti nešto da i splitski brodar krene koracima uspješnijih kolega. Kakvi su bili prethodnici Papić mi djeluje kao anđeo, unatoč netalasanju.

Nisam vidio da je čovjek ikoga uvrijedio osim što je prozvao Papinja za određene stvari.

Ipak ovo sve prerasta u nepotrebno prepucavanje na inače najkvalitetnijoj temi na forumu.

To mi nije drago nimalo zato ljudi budite dostojanstveni i pustite da ova tema padne na četvrtu stranu.

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

Pozdrav kolegama,

Kolega dioničar "Techman" je vrlo dobar , dapaće odlićan poznavatelj ove tvrtke.Ja sam ušao isključivo jer sam uvjeren kako će jednog dana ona biti privatizirana.Naime MI nista drugo i ne znamo nego PRODAVATI Nisam niti zabrinut promjenama vrijednosti dionica , jer dočim si na burzi moraš biti spreman da ćeš negdje dobivati a negdje gubiti. Treba samo pratiti izjave "meštra" Ive ( ili njegovih glasnogovornika ) i onda reagirati ( pogledajte slučaj "Ine" )
Što se tiče gosp.Papić-a njega uopće ne poznajem, ali poznajem dosta malih dioničara ove tvrtke iz njihove udruge, uglas SVI kažu neovisno jedno od rugih da ova dionica STVARNO vrijedi preko 1.000 kn ( mislim da je nekad i bila blizu 800,00 ) Osim toga gosp.Papić je "zavezan" sa NO u kojem sjedi čovjek od največeg povjerenja "meštra" Ive.Uvjeren sam da to nije slučajno..!!??

Svima pozdrav a sada je na redu kupanje [smiley]

Stvarno mi prepucavanje nije namjera, ja sam uostalom više čitatelj ali nekad mi izleti jezik.Smeta mi, Tech, što stalno nazivaš ljude drukerima a sam se vrijeđaš na to.Up drukera ovdje ionako nema odavno, a neprestano ponavljanje općepoznatih slabosti i ide to još dole nije ništa drugo nego druk, samo u suprotnom smjeru.Što se argumenata tiče, u ovoj parlaonici zasad mi je jača afirmacijska grupa.

Nisam vidio da je čovjek ikoga uvrijedio osim što je prozvao Papinja za određene stvari.

Ipak ovo sve prerasta u nepotrebno prepucavanje na inače najkvalitetnijoj temi na forumu.

To mi nije drago nimalo zato ljudi budite dostojanstveni i pustite da ova tema padne na četvrtu stranu.

@ Caruga

Ma Caruga ja jesam za to ali necu stati dok traje situacija da ja kazem cinjenicu vezanu za poslovanje koja kolegama moze pomoci u sagledavanju trenutnog ili buduceg stanja dionice i za to budem prozivan i etiketiran. Za talente koji bi sve lose vjesti gurnuli pod tapet trebalo bi oformit forum ala novine za Rokfelera u poznim godinama kad su za njega stampali samo dobre vijesti. [rolleyes]

@ Silvestar

Ma kako moze biti druk ako nabrojim cinjenice zbog kojih smatram da dionica treba ici doli??? Druk je kad kazem sad ce to doli ili gori a ne obrazlozim cinjenicama svoju tvrdnju.

Kolega Lopina previdio si jos jednu stavku na rashodovnoj strani a to je oko 100 dana offhire u 2Q plus troskovi dokovanja i popravaka. Uzmimo prosjecni dnevni najam (bulkeri +containeri + Ist) od 30000 dnevno sta daje abt 3.000.000 USD i troskovi popravaka/dokovanja od cca 1500000 USD ili prevedeno naj manje 20.000.000 kuna.

Pozdrav kolegama,

Kolega dioničar "Techman" je vrlo dobar , dapaće odlićan poznavatelj ove tvrtke.

Snow zbog ovog krimena "zajednica" ti je dala trojku. Da rasturimo te znalce od mene cista stotka i to ne zbog navoda vec zbog zajednice [proud]

New Report

Close