JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@ Falco

Ponovit cu jos jednom nesto sta sam napisao gomilu puta. Konfrontirajmo cinjenice i ne koristimo etiketirajmo u slucaju nedostatka argumenata. Ja sam sa ovim zavrsio ovu diskusiju.

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

@ Falco

Ponovit cu jos jednom nesto sta sam napisao gomilu puta. Konfrontirajmo cinjenice i ne koristimo etiketirajmo u slucaju nedostatka argumenata. Ja sam sa ovim zavrsio ovu diskusiju.

mislim da si skroz izdramatizirao sve ovo. ja sam te kritizirao zbog toga što iznosiš nečiji PM . ako se ti ne slažeš s time,to je tvoje pravo , ima dosta forumaša i moderator , pa neka oni ocijene ovo.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

@techman
nisam na žalost vidio koju poruku si spostao, ali nije ni važno – imam puno više javno objavljenih postova kojih se mogu sramiti nego privatnih poruka.
i … nema ti tu nikakvog obrata – znanac za brodarstvo si bio, jesi i bit ćeš. pa to ti je struka. bilo bi čudno da nisi. ali način pisanja i količinu negativnosti u tako kratkom vremenu doživljavam kao drukanje. te dve stvari meni nisu međusobno isključive. žao mi je ak te to vrijeđa, ali to je moj doživljaj.

toliko o tome. isprika ostalima na spamu na temi.

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Pa nek piše šta hoće, meni je osobno bitno da se ne iznose laži. Ali slažem se s vama da Techmana treba potjerat sa teme o Jadroplovu, nama na Lošinjskoj plovidbi treba netko s kim bi pričali, pa tamo može kritizirat do mile volje.

Pa nek piše šta hoće, meni je osobno bitno da se ne iznose laži. Ali slažem se s vama da Techmana treba potjerat sa teme o Jadroplovu, nama na Lošinjskoj plovidbi treba netko s kim bi pričali, pa tamo može kritizirat do mile volje.

on je uvijek dobrodošao što se mene tiče,jer uvijek ima dobrih informacija, forumaši dobiju savjete koje mogu ( i ne moraju ) prihvatiti i često je neka za…ancija na forumu.
samo ne njega , nego svakoga forumaša treba malo kritizirati ako se u nečem malo pretjera.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

pa čovik je izišao iz JDPL i sada bi ušao što niže, kako ne kužite…..i zato govori da JDPL I uprava ne valja……

pa ne bi on stalno visio ovde i govorio da je JDPL loš da mu to nije u interesu. Ako kupi na željenim razinama onda će se viditi kako je JDPL dobar …….

Mislim da me nitko ne može razumno uvjeriti da ova cijena 505-525kn nije prihvatljiva za kupnju. Bez obzira na upravu i stanje na tržištu, te dugovanje koje imaju, i dalje je ovo dobar diskont. S obzirom da su zadržali dobit i prikazali negativnu dobit, nije mi ni bitno što ovogodišnji P/E nije nešto posebno.
Da je cijelo tržište u plusu za još 10-15% onda bi se po ovoj cijeni svi pomamili za JDPL.
Sjetite se i onog razdoblja nakon 14.4. kad je začas došla od 500kn do razina 650kn.
Oni koji sada mrzovoljno mjerkaju ovu dionicu i nisu sigurni da li bi ju kupili, krenuti će kupovati tek kad krene prema gore a tada će biti kasno.

Evo maloprije se spojim i gledam – sve zeleni, a JDPL crven?! Evo u međuvremenu i on malo zazelenio, ali bijednih 120.000 prometa naspram 2,3 mil. Atlanske…

Glas [b]PROTIV[/b] oporezivanja kapitalne dobiti

Kada je za očekivat objavu FI-a za 2Q?

pa čovik je izišao iz JDPL i sada bi ušao što niže, kako ne kužite…..i zato govori da JDPL I uprava ne valja……

pa ne bi on stalno visio ovde i govorio da je JDPL loš da mu to nije u interesu. Ako kupi na željenim razinama onda će se viditi kako je JDPL dobar …….

Jope zao mi je ako imas dionicu pa te moje pisanje ljuti. Vjerovatno sam nesto stariji od tebe i kad procitam citirani post mogu ti kazati da je bolje svasta jesti nego svasta pisati a ovo sta pises o mojim pobudama je cista glupost. Izasao jesam i to na vrijeme (635 kako to danas izgleda visoko) sa za malog investitora poprilicnim paketom i mozes samo zaliti sto me nisi slijedio.

Za tvoju informaciju nebi usao sta nize vec imam svoj ulazni target a bogami trenutna desavanja pusu u ta jedra. Mozda se i ne dogodi ali mi nekako sluti da bi to moglo biti nakon objave 2Q [bye]

Ma Tope hvala na pozivu ali ovdje je interesantnije i informacije su mi iz prve ruke. Vezano za lazi izgleda da sam svojim pisanjem izzivcirao gomilu forumasa ali rjetko se desi ( no one is perfect) da oni moje pisanje pobiju argumentima. Zato kazem vodimo debatu, konfrontirajmo cinjenice i pokusajmo ne etiketirati.

I na kraju godi kad vidis da ljudi vjeruju da ja svojim pisanjem mogu rusiti cijenu dionice.

Ja imam dionicu po 535 pa mi ne smeta ničije pisanje tu smo di jesmo i to je to.

Biće bolje.

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

New Report

Close