JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Šta vi tu brijete, ionako nemate nikakve koristi od poslovanja Jadroplova jer dividende nema. A država će prodati firmicu kad dođe vrijeme po nekoj strateškoj cijeni, koja nema veze ni s vozarinama ni s dokovanjima, računovodstvenim politikama, starim morskim lavovima i bog te pitaj šta vi tu sve ne raspravljate.

auuuuu

stari morski lav, a da ima 1% ocjenu …

to ne može biti …

evo mu jedna stotka od mene, u ime starih dobrih vremena …

drž’ te se jadroplovci …

@ Fazan
Ptico Slavonska zahvaljujem ali nije potrebno. Ocito istina nije na cijeni. Ima talenat koji casti mene, Sakaia, Spancira i ostale koji pisemo argumentirano jedinicama. Na ovom topicu je niska ocjena znak vjerodostojnosti. Pogledaj ocjene postova tipa "sad ce to gore". Ciste stotke. Ja se ne mjenjam. Uvjek pisem ono u sto vjerujem u tom trenutku. Iz dionice sam izasao nedavno a o Papinjovoj nekompetenciji pisem malo duze.

@ Topalov
Nisam ti bas uvjeren u prodaju. Ne vidim kupca za cijenu i uvjete.

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Koja je korist od tih vaših rasprava na Jadroplovu kolega Techman?

Kako kome. Zar se raspravlja samo o dionicama koje imamo ili se pise ako imamo nesto za kazati. I na kraju ja nisam odustao od ove dionice vec je planiram kupiti po postenoj cijeni ako do nje dodje.

Kako kome. Zar se raspravlja samo o dionicama koje imamo ili se pise ako imamo nesto za kazati. I na kraju ja nisam odustao od ove dionice vec je planiram kupiti po postenoj cijeni ako do nje dodje.
[/quote]

A znam, ne kritiziram ja Vas, ali puno se raspravlja o ko zna čemu, sve su to realne stvari no ipak ništa od toga ne utječe na cijenu ove dionice, zato mi se nekako neda čitati. Dajte raspravljate o nečem zanimljivijem.

Kolega promjenite temu i citajte ono sto vam je zanimljivije ako vam ovo nije…
Vama se kolega kako kazete neda citati jer ne utjece na cijenu dionice,zanimljivo…
Otprilike kao i Techmman, pratim temu u prikrajku i nadam se cijeni koja mi se svida, pa mozda i uletim, tko zna mozda vec danas…
Ugodan dan

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

Ocito istina nije na cijeni.

Je na cijeni onima koji ju znamo nači….iako se ne slažem uvijek sa svime što pišeš, volim čitati tvoje postove i kad kritiziraš i to upravo zbog istine….

[emo_cool]

A znam, ne kritiziram ja Vas, ali puno se raspravlja o ko zna čemu, sve su to realne stvari no ipak ništa od toga ne utječe na cijenu ove dionice, zato mi se nekako neda čitati. Dajte raspravljate o nečem zanimljivijem.

Kolega ako informacija o izlasku gomile supramax bulkera 2009-10 nije interesantna tema onda zaista neznam sta je. To je nesto sta direktno utice na buducu cijenu ove dionice. Na srecu do tada jos mozemo uci i izaci preko nekoliko puta. [wink]

Vama se kolega kako kazete neda citati jer ne utjece na cijenu dionice,zanimljivo…
Otprilike kao i Techmman, pratim temu u prikrajku i nadam se cijeni koja mi se svida, pa mozda i uletim, tko zna mozda vec danas…
Ugodan dan

Volim ovu temu i uvijek ću je čitati, samo bi htio da Techman i ekipa pišu na malo zanimljiviji, zabavniji način.

quote=topalov5]

Ugodan dan

Volim ovu temu i uvijek ću je čitati, samo bi htio da Techman i ekipa pišu na malo zanimljiviji, zabavniji način.
[/quote]

Frende citaj Adamsa, zanimljiv je i zabavan!!!![

U redu. Tesko je cinjenice pisati na zabavan nacin.
Evo 95%….

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

Evo malo friskih podataka o Mosoru… komentari?
Mosor 42,584 2001 Nemrut Bay 15-20 Jun Continent $55,000 Chart not Rep 10/6

New Report

Close